Reittilentoja tarjoavilla yhtiöillä ja niiden käyttämillä lentokentillä on takanaan ja edessään haastavat ajat. Kevään 2020 koronapandemia pysäytti suuren osan lentoliikenteestä ja tulee vaikuttamaan vielä pitkään tulevaisuudessa lentomatkustamiseen.

Perinteinen lentomatkustaminen on kuitenkin kärsinyt erilaisista ongelmista jo ennen maailmanlaajuista pandemiaa. Turvatarkastuskaaokset ja kasvanut myöhästyneiden lentojen määrä ovat vaikeuttaneet niin yritysten kuin yksityisten matkailijoidenkin elämää Euroopassa.

Yksityislennot ovatkin lähes aina reittilentoa varmempi vaihtoehto. Kyse ei ole ainoastaan matkustusmukavuudesta, räätälöintimahdollisuuksista ja helppoudesta. Yksityislennolla pääset kohteeseesi omien aikataulujesi mukaisesti ilman huolta turvatarkastusjonoista, lentoaikatauluista tai suurissa ihmismassoissa oleskelusta.

Yksityislento vie sinut perille aina aikataulussa ja ilman jonottamista

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaan lentokentällä myöhästyneiden lentojen määrä kaksinkertaistui kesän 2018 aikana? Muun muassa sääolot sekä ilmailualalla vallitseva lentäjäpula ja työntekijälakot vaikuttivat lentojen myöhästymisiin. Matkailijat joutuivatkin entistä useammin muuttamaan aikataulujaan ja odottelemaan lentokentillä seuraavaa lentoa.

Tiukat aikataulut ja tärkeät tapaamiset eivät kuitenkaan jousta reittiliikenteen ongelmien mukaan. Tämän takia yhä useampi valitsee yksityislennon välttääkseen ongelmat matkalla.

Yksityislennoilla käytetään lisäksi bisnesterminaaleja, joissa vältyt jonotuskaaoksilta ja epämukavalta odottelulta.

Private Skies on tunnettu etenkin kyvystään viedä asiakkaat aina ajoissa perille tilanteessa kuin tilanteessa – lumimyrskyistä, lyhyistä varoitusajoista ja hankalista reiteistä huolimatta.

Käy lukemassa referenssejämme, niin tiedät, mistä puhumme!

Yksityislennolla vältyt turvatarkastuskaaoksilta ja lentojen peruutuksilta.

Yksityislentämisen ei tarvitse olla reittilentämistä kalliimpaa

Moni mieltää yksityislentämisen kalliiksi ja turvautuu isommallekin ryhmälle lippuja varatessa reittilentoihin ja kalliisiin bisnesluokan lippuihin. Tämä on kuitenkin turhaa ja usein kallista.

Ajat ovat nimittäin muuttuneet. Nykyisellään tilauslentojen hinnat voivat helposti alittaa kaupallisella reittilennolla matkaavan ryhmän lippujen kokonaissumman.

Yksityislennon hinnan muodostumista voi olla kuitenkin vaikea hahmottaa. Lennon hintaan vaikuttavat aina ryhmän koko ja käytettävä kalusto. Tämän takia olemmekin räätälöineet asiakkaillemme monenlaisia kuljetusratkaisuja aina matkustamiseen varatun budjetin mukaisesti.

Meiltä saat palvelulle aina kiinteän hinnan ja vältyt piilokuluilta ja muilta yllätyksiltä. Jätä siis tarjouspyyntö ja kerro tarpeistasi, niin kilpailutamme ilmaiseksi tilauslennot toiveidesi mukaan.

Muistathan, että lennämme kaikilla mantereilla!

Kysy meiltä tarjous yksityislennoista

Referenssejämme

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö