Charterlentoja kaiken kokoisille ryhmille

Voit vihdoin unohtaa pitkät turvatarkastusjonot, lentojen vaihdot, kentällä odottelun ja lentojen myöhästymisiin liittyvän jännityksen. Private Skies järjestää ryhmäsi perille matkakohteeseen, festivaaleille, kongressiin tai muuhun tapahtumaan vaivattomasti – sekä kotimaassa että ulkomailla.

Charterkoneella suuretkin ryhmät aina 500 matkustajaan saakka pääsevät tilauslennon siivin haastavasti saavutettaviinkin kohteisiin yhtäaikaisesti ja toivotun aikataulun mukaisesti. Kilpailutamme puolestanne luotettavat charter-operaattorit, etsimme parhaat hinnat, hoidamme turvallisesti yhteistyö- ja sopimusasiat sekä toteutamme lennot lisäpalveluineen ryhmäsi toiveiden mukaisesti.

Lue lisää charterlennoista

Tehokkaita liikelentoja tärkeille liikematkoille

Tiedossa tärkeä liikematka, jonka aikana tapaamisia on useissa kohteissa tiukan aikataulun puitteissa? Private Skiesin liikelentopalveluiden avulla takaat, että saavut aina kokouksiin ajoissa, säästät merkittävästi työaikaa ja resursseja sekä pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista.

Liikelentojen avulla siirtymät tapaamisten välillä tapahtuvat tehokkaasti ja lentoaika on mahdollista käyttää työskentelyyn – voit pitää myyntitilaisuuksia tai kokouksia yläilmoissa ja työskennellä luottamuksellisten asioiden parissa turvallisesti.

Lue liikematkaratkaisuista

Joustavia reittilippuja charterlennon palvelulla

Me Private Skiesilla olemme tehneet reittilippujen varaamisesta helppoa. Enää sinun ei tarvitse vertailla ryhmäsi reittilippujen hintoja ja peruutusehtoja omatoimisesti tai tuskailla aikataulujen ja budjetin optimoinnin kanssa. Private Skies kilpailuttaa reittiliput puolestasi kaiken kokoisille ryhmille, ja mikä parasta, ilmaiseksi!

Siirrä huoletta vastuu optimaalisten reittilippujen varaamisesta Private Skiesin ammattilaisille ja nauti ensiluokkaisesta palvelusta.

Lue reittilipuista

Laadukkaasti toteutet­tuja matka- ja tapahtuma­kokonai­suuksia

Haluaisitko keskittyä tärkeimpään ja antaa ryhmän matkailualan ammattilaisia suunnitella ja toteuttaa seuraavan matkanne? Oli kyseessä sitten opintomatka, yrityksen virkistysviikko ulkomailla tai reissu Alpeille koko henkilöstön voimin, voit luottaa, että ryhmäsi pääsee nauttimaan laadukkaasti toteutetusta matkasta.

Hiomme matkakokonaisuudet huippuunsa aina tilauslennoista kohdemaan kuljetuksiin, aktiviteetteihin ja ruokailuihin tarpeidenne mukaisesti.

Lue matka- ja tapahtumakokonaisuuksista

Uusimmat blogikirjoitukset

Etätöihin Lappiin syksyllä

Etätöihin Lappiin syksyllä pariksi viikoksi tai pidemmäksi aikaa Monessa työpaikassa on vielä ainakin syksyn ajan edessä rupeama kotitoimistolla. Jos kotonurkat näytön ympärillä alkavat kyllästyttää, lähde…

Lue lisää

Tilauslennolla metsästysmatkalle nopeasti ja vaivattomasti

Syksy on innokkaiden metsästäjien kulta-aikaa. Metsästyspäivät kirpeän raikkaassa ilmassa houkuttelevat harrastajia matkustamaan kauempiinkin kohteisiin metsästysmatkoille nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan. Metsästyskausi näkyy vahvasti myös Private Skiesilla metsästysmatkoille…

Lue lisää

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö