Luksusjahdit

Private Skiesilta löydät kaiken luksusmatkailuun yhdestä paikasta – laajasta valikoimastamme löydät yksityiskoneiden ja helikopterien lisäksi myös huippuvarustellut ja hulppeat jahdit useassa eri kokoluokassa. Luksusjahdeillamme matkustat tyylillä, juhlit seurueesi kanssa ja nautit upeista maisemista ja aktiviteeteista kauniissa kohteissa niin Norjassa kuin Välimerelläkin.

Jahdilla matkustaessa viihdyt merellä ja maissa

Luksusjahdilla nautit matkasta sekä vesillä että mahtavissa kohteissa maissa, joihin voit seurueesi kanssa pysähtyä toivomaksesi ajaksi. Private Skiesin täysi palvelu takaa, että myös maissa aika kuluu huolettomissa merkeissä – hoidamme puolestasi esimerkiksi ravintolavaraukset ja maakuljetukset limusiineilla.

Kaikki jahtimme täyttävät luksusmatkojen tarpeet ja ne on varustettu huipputason makuu- ja oleskelutiloilla. Jahdille voidaan järjestää käyttöösi esimerkiksi vesijettejä ja muita vesiurheiluvarusteita ja sekä ruokailut että juomatarjonta räätälöidään matkustajien mieltymysten mukaan. Jahdin saat käyttöösi tarpeen mukaan jopa viikkojen ajaksi ja reitit suunnitellaan vastaamaan toiveitasi. Matkan aikana sinua ja seuruettasi palvelee ylellisen kokemuksen takaava ammattitaitoinen henkilöstö.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö