Kisamatkat

Eturivin paikoille maailman tunnetuimpiin kisatapahtumiin ja otteluihin

Private Skies järjestää huippuluokan kisamatkoja all-inclusive -palvelulla erilaisiin urheilun ykköstapahtumiin ympäri maailman. Järjestämme peleihin ja kisatapahtumiin asiakkaillemme parhaat eturivin paikat ja VIP-palvelun kisapaikoilla, oli matka suunnattu sitten Superbowl-finaaliin, NBA:n playoff-peleihin tai NHL-otteluun Pohjois-Amerikassa.

UEFA Champions Leaguen ottelut ovat myös suosikkien joukossa, minkä lisäksi luksusmatkoja järjestämme esimerkiksi olympialaisiin ja MM-kisoihin. Kohteisiin matkustetaan luksusvarustelluilla yksityiskoneilla ja paikan päällä matkustajia odottaa laadukkaat majoituskohteet ja toiveiden mukaan järjestetyt ruokailut, ohjelma ja maakuljetukset limusiineilla.

Moottoriurheilun osalta järjestämme matkoja muun muassa Formula 1-osakilpailuihin, WRC- ja Moto GP-kisoihin ja Korsikan MM-ralliin. F1-osakilpailuista etenkin Monacon GP ja Abu Dhabi ovat todellisia luksusmatkaajan unelmien kisakohteita. Arabiemiraattien Abu Dhabiin kisamatkalle suunnatessa lentomatka taittuu huippuluokan luksusjetillä shampanjan siivittämänä, perillä yövytään joko Dubain tai Abu Dhabin upeimmissa majoituskohteissa ja osakilpailuja seurataan Yas Marina -radan parhailta paikoilta. Luksusmatkaan voi vielä yhdistää muutaman yön luksusjahdilla seilaten jahdin oman huippukokin valmistaessa paikallisia herkkuja.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö