Helikopterit

Hulppeiden yksityiskoneiden lisäksi valikoimastamme löytyy loistavasti varusteltuja helikoptereita, joiden kyydissä pääset kätevästi todella lähelle kohdetta tai tutustut esimerkiksi New Yorkin kaupunkikuvaan ilmasta käsin. Laskeutuminen helikopterilla onnistuu helposti esimerkiksi pilvenpiirtäjän katolle tai juhlapaikan pihamaalle – saavut siis juhliin tai tapaamiseen tyylillä, joustavasti ja nopeasti.

Helikopterien käyttö takaa luksusmatkoilla joustavuuden ja nopeuden

Helikopteri pääsee laskeutumaan käytännössä mihin tahansa, minkä ansiosta pääset nopeasti, joustavasti ja tyylikkäästi matkustamaan kohteeseen kuin kohteeseen. Käytämme helikoptereita esimerkiksi Jyväskylän MM-ralleissa asiakkaidemme kuljetukseen katsomaan erikoiskokeita VIP-paikoille.

Käytössämme on useita eri kokoisia ja erilaisin tavoin varustettuja helikoptereita, joista tarpeidesi mukaan valitsemme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon esimerkiksi liikematkalle, maisemalennoille tai juhlaseurueen kyyditsemiseen. Ammattitaitoisen henkilökunnan palvellessa voit lennon aikana keskittyä nauttimaan shampanjasta ja muista tarjoiluista matkakumppanisi tai seurueesi kanssa ihaillen maisemia.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö