Matka- ja tapahtuma­kokonaisuudet

Yhteistyössä Elämys Groupin kanssa

Järjestämme matka- ja tapahtumakokonaisuudet yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group on järjestänyt Suomen yritysmaailman upeimmat elämykset jo vuosien ajan. Vaikuttavaan asiakaskuntaan lukeutuu muun muassa maailmalla mainetta niittänyt Facebookin virallinen kumppani Smartly.io, Suomen Koripalloliitto, Danske Bank, Hartwall sekä Helsingin Jalkapalloklubi HJK.

Yhdessä olemme täysin ainutlaatuinen taho Suomessa – järjestämme tapahtumia, elämyksiä ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen, minne tahansa maailmassa.

Vahvuutenamme on lyömätön palvelukokonaisuus – hiomme elämyksen yksityiskohtaisesti brändätyistä lennoista aina kohdemaan kuljetuksiin, aktiviteetteihin ja ruokailuihin teeman mukaisella ilmeellä, oli kyseessä sitten henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen tarkoitettu matka tai pienemmän ryhmän konferenssiviikonloppu. Suunnittelemme ja toteutamme mm. kokous- ja ryhmämatkat, messu- ja opintomatkat, incentive-matkat ja kick-off -matkat puolestasi kaikki yksityiskohdat ja tarpeet huomioiden.

Ota siis yhteyttä joko soittamalla tai jättämällä tarjouspyyntö – suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen elämys!

Referenssejämme

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö