Asiakascase: Private Skies puolitti kiertueen matkakulut – menestynyt rock-yhtye kiersi Eurooppaa teipein brändätyillä yksityiskoneilla

Kansainvälisesti menestynyt suomalainen rock-yhtye lähestyi Private Skiesia 12 yksityislentoa kattavalla tarjouspyynnöllä. Keski-Euroopan kiertueen aikana yhtyeen täytyi vierailla 12 kohteessa ja yksityiskoneella matkustaminen oli ehdoton tarve, mutta haasteena oli, että saman koneen käyttäminen koko kiertueen ajan olisi ollut tarpeettoman kallista.

Private Skies ratkaisi haasteen valjastamalla yhtyeen käyttöön saman konetyypin usealta eri operaattorilta – konetyyppi ja teippibrändäys oli siis jokaisella lennolla sama, mutta eri maissa käytettiin aina kustannustehokkuuden varmistamiseksi paikallista operaattoria. Ratkaisumme ansiosta yhtye sai matkustaa koko kiertueen yhtenäisillä koneilla ja korkeatasoisella palvelulla, mutta puolitetuilla kuluilla!

Miksi Private Skies?

Me Private Skiesilla kykenemme tarjoamaan innovatiivisia kuljetusratkaisuja lyhyelläkin varoitusajalla laajan yhteistyöverkostomme avulla – tässäkin tapauksessa asiakkaamme kuljetuskulut puolittuivat paikallisten operaattoreiden käytön ansiosta. Tiimimme oli 24/7 -valmiudessa operaatioiden ajan vastaten minuuteissa asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin muun muassa cateringin suhteen!

Reitti

12 kohdetta
12 brändättyä lentoa
6 matkustajaa

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö