Yksityislentoja luksusjeteillä

Kauttamme pääset käsiksi korkealuokkaisimpiin luksusjetteihin, joilla lennät tyylillä kohteeseen kuin kohteeseen. Käytettävissäsi on suuri valikoima ylellisiä yksityislentokoneita aina pienistä 6-paikkaisista jeteistä suurempiin koneisiin, joista löytyy muun muassa upeat ja huippumukavat yöpymistilat, loistava viihdevalikoima ja kaikki toiveidesi mukaiset mukavuudet, jotka voit kuvitella.

Lue luksusjeteillä lentämisestä

Eksklusiivisia matka­kokonaisuuksia

Korkealuokkaisten luksusmatkojen järjestäminen on meillä verissä – me Private Skiesilla järjestämme eksklusiivisia matkoja kaiken kokoisille ryhmille, minne tahansa maailmassa. Järjestämillämme matkoilla osanottajat voivat rentoutua ja keskittyä nauttimaan luksuksesta ja loistavasta palvelusta, sillä hintaan kuuluu aina all-inclusive -palvelu. Kaikki huippuluokan ylellisistä kuljetuksista majoitukseen, ruokaluihin, eturivin tapahtumalippuihin ja juhlajärjestelyihin hoituu Private Skiesin puolesta.

Lue eksklusiivisista matka­kokonai­suuksista

Laaja valikoima upeita helikoptereita

Hulppeiden yksityiskoneiden lisäksi valikoimastamme löytyy loistavasti varusteltuja helikoptereita, joiden kyydissä pääset kätevästi todella lähelle kohdetta tai tutustut esimerkiksi New Yorkin kaupunkikuvaan ilmasta käsin. Laskeutuminen helikopterilla onnistuu helposti esimerkiksi pilvenpiirtäjän katolle tai juhlapaikan pihamaalle – saavut siis juhliin tai tapaamiseen tyylillä, joustavasti ja nopeasti.

Lue helikopterivalikoimista

Laadukkaita luksusjahteja ympäri maailman

Private Skiesilta löydät kaiken luksusmatkailuun yhdestä paikasta – laajasta valikoimastamme löydät yksityiskoneiden ja helikopterien lisäksi myös huippuvarustellut ja hulppeat jahdit useassa eri kokoluokassa. Luksusjahdeillamme matkustat tyylillä, juhlit seurueesi kanssa ja nautit upeista maisemista ja aktiviteeteista kauniissa kohteissa niin Norjassa kuin Välimerelläkin.

Lue luksusjahdeista

Räätälöidyt skandinaaviset matkakohteet tytäryhtiömme Nordique Luxuryn kautta

NORDIQUE Luxury Travel Concierge tarjoaa ainutlaatuisen pääsyn räätälöityihin pohjoismaisiin elämyksiin. Henkeäsalpaavista panoraamakuvista Norjan vuonoista joulun taikuuteen Lapissa tai uppoutumiseen tanskalaiseen muotoiluun, kunnioitusta herättävät seikkailut on taitavasti suunniteltu ylittämään vaativimmankin matkustajan suurimmat mielikuvitukset.

Tutustu Nordique Luxuryyn

Uusimmat blogikirjoitukset

Etätöihin Lappiin syksyllä

Etätöihin Lappiin syksyllä pariksi viikoksi tai pidemmäksi aikaa Monessa työpaikassa on vielä ainakin syksyn ajan edessä rupeama kotitoimistolla. Jos kotonurkat näytön ympärillä alkavat kyllästyttää, lähde…

Lue lisää

Tilauslennolla metsästysmatkalle nopeasti ja vaivattomasti

Syksy on innokkaiden metsästäjien kulta-aikaa. Metsästyspäivät kirpeän raikkaassa ilmassa houkuttelevat harrastajia matkustamaan kauempiinkin kohteisiin metsästysmatkoille nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan. Metsästyskausi näkyy vahvasti myös Private Skiesilla metsästysmatkoille…

Lue lisää

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö