Pohjoismaiden korkealuokkaisimmat yksityislennot

Upeilla koneilla ja All Inclusive -palvelulla, minne tahansa maailmassa

Kauttamme pääset käsiksi korkealuokkaisimpiin luksusjetteihin, joilla lennät tyylillä kohteeseen kuin kohteeseen. Käytettävissäsi on suuri valikoima ylellisiä yksityislentokoneita aina pienistä 6-paikkaisista jeteistä suurempiin koneisiin, joista löytyy muun muassa upeat ja huippumukavat yöpymistilat, loistava viihdevalikoima ja kaikki toiveidesi mukaiset mukavuudet, jotka voit kuvitella.

Yksityislennot luksusjeteillä

Järjestämme yksityislennot korkealuokkaisilla luksusjeteillä hankalasti saavutettaviinkin kohteisiin ja käytössäsi oleva kone on mahdollista muokata sekä ulkoa että sisältä toivomasi mukaiseksi. Matkasi on luksusta jo kotioveltasi alkaen – limusiinikyyti saattaa ryhmäsi suoraan koneen portaille ja mantereiden välisetkin lennot tuntuvat lyhyiltä levätessä upeissa makuutiloissa tai nauttien seurueesi kanssa viihdetarjonnasta ja huippuluokan juoma- ja ruokavalikoimasta, joka räätälöidään toiveidesi mukaan.

Sekä tiimimme täällä Private Skiesilla että käyttämiemme yksityiskoneiden henkilöstö on pitkän linjan luksuslentämisen ammattilaisia, jotka ovat palvelleet laajaa joukkoa maailmantähtiä, yhtyeitä, yksityishenkilöitä ja yritysasiakkaita. Ammattitaitomme takaa, että matkastasi luodaan ikimuistoinen, eksklusiivinen kokemus.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö