Yritysjohdon huipputehokas liikematka Suomessa

Erään puu- ja sahateollisuudessa toimivan asiakasyrityksemme omistajat tulivat ulkomailta vierailulle Suomen toimipisteisiin ja yritystapaamisiin kahden päivän pituiselle matkalle. Koska toimipisteitä oli useita ja ne sijaitsivat pitkien välimatkojen päässä toisistaan, aikataulu osoittautui haastavaksi.

Tämän lisäksi tapaamiset oli etukäteen sovittu tarkoille kellonajoille, joissa ei ollut joustoa. Ainoa tapa siirtyä paikkakunnalta toiselle ajoissa olikin yksityinen liikelento.

Kaikki lähti perusteellisesta suunnittelusta

Private Skiesin tiimi järjesti asiakkaamme kuuden hengen ryhmälle ensiluokkaisen ja matkan tarkoitukseen sopivan seitsenpaikkaisen liikelentokoneen. Vierailuohjelman pohjalta matkalle suunniteltiin optimaaliset lentoreitit ja aikataulut, jotka varmistivat, että kokoukset saatiin vietyä tehokkaasti läpi ja kohteisiin saavuttiin aina hyvissä ajoin.

Järjestimme matkan siten, että Helsinki–Vaasa-lennon jälkeen kone odotti matkustajiaan yön yli Vaasassa, josta matka jatkui aamutuimaan. Seuraavan kokouksen oli määrä alkaa kello 9.00 Kuopiossa.

Vielä saman päivän aikana matkaa jatkettiin Kuopiosta Joensuuhun uuteen tapaamiseen.

Useiden tapaamisten järjestäminen eri puolilla Suomea olisi ollut mahdotonta ilman nopeita liikelentoja – jo pelkkä automatka Vaasasta Kuopioon olisi vienyt koko päivän. Liikelennolla aikaa kului vain vaivaiset 45 minuuttia, eikä kentillä hukattu aikaa odotteluun.

Miksi Private Skies?

Tyytyväinen asiakkaamme luotti Private Skiesin palveluun haastavalla ja aikataulultaan tiukalla maakuntiin suuntautuvalla matkallaan, sillä kotimainen asiantuntemuksemme ja henkilökohtainen palvelumme takaa aina matkan onnistumisen ja kilpailukykyiset, läpinäkyvät hinnat.

Etenkin Suomessa tiimimme asiantuntemus ja laaja yhteistyöverkosto erottaa meidät muista toimijoista. Tälläkin liikematkalla Suomen maakuntakenttien rajoitetut aukioloajat olivat lisähaaste, jotka Private Skiesin osaamisella ja kontakteilla selvitettiin etukäteen. Kone pääsikin aina laskeutumaan määränpäähänsä asiakkaallemme sopivaan aikaan.

Lue lisää liikelennoistamme!

Reitti

Helsinki-Vaasa-Kuopio-Joensuu

Lennot 7-paikkaisella liikelentokoneella

6 matkustajaa

Miksi liikelentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakasyritysten nimiä?

Asiakkaidemme yksityisyys on meille ykkösprioriteetti. Liikelentoja tai yritysten charterlentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakkaitamme identifioivia yksityiskohtia, kuten yritysten nimiä tai toiminta-alueita, sillä liikelentoasiakkaillemme yksityisyys on erityisen tärkeää.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö