Etätöihin Lappiin syksyllä pariksi viikoksi tai pidemmäksi aikaa

Monessa työpaikassa on vielä ainakin syksyn ajan edessä rupeama kotitoimistolla. Jos kotonurkat näytön ympärillä alkavat kyllästyttää, lähde Lappiin etätöihin! Yksityislennolla pääset paikan päälle lisäksi turvallisesti ilman kontakteja seurueen ulkopuolisiin ihmisiin ja suoraan lähimmältä lentokentältäsi.

Levillä toivotetaan etätyöntekijät tervetulleiksi

Levillä on kuultu etätyöskentelijöiden haaveet päästä joksikin aikaa Lapin jylhiin maisemiin. Levillä on myös tunnistettu etätyöskentelijöiden tarpeet työn tekemiseen. Heitä varten Levillä onkin räätälöity valmiita paketteja, joissa on mietitty valmiiksi kaikki tarvittava etätyöskentelyyn.

Valmiisiin matkapaketteihin kuuluvat muun muassa rauhallinen etätyöskentelypiste toimivalla wifillä, jotta videopalaverit onnistuisivat yhtä hyvin kuin kotonakin. Majoitus taas järjestetään kodinomaisessa, täysin varustellussa lomahuoneistossa.

Paras osuus koittaa kuitenkin työpäivän jälkeen, tai miksei lomassakin, kun pääsee nauttimaan Levin monipuolisista aktiviteeteista. Pakettiin kuuluvat automaattisesti sekä kuntosali-, kylpylä- ja lasketteluliput. Levin ensimmäinen rinne ja latu avataan jo 2.10.

Etätyöpaketin voi varata itselleen loka-marraskuussa aina kahdesta viikosta eteenpäin.

Tutustu lisää Levin etätyöpaketteihin!

Matkusta perille mukavasti ja turvallisesti yksityislennolla

Koska koronaepidemiasta ei olla ihan vielä selvitty, voi reittilennolla lentäminen mietityttää. Leville ja muualle Lappiin pääsee kuitenkin aina myös Private Skiesin yksityislennolla.

Yksityislennolla matkustaminen on miellyttävää ja turvallista.

Etenkin jos matkustat muualta kuin pääkaupunkiseudulta, pääset mukavasti ja suoraan lähimmältä maakuntalentokentältäsi suoraan kohteeseesi yksityislennolla. Ja ilman muiden matkustajien kanssa matkustamista ahtaassa reittilentokoneessa.

Yksityislennon voit varata niin omalle perheellesi kuin vaikka pienelle työporukalle. Saamme räätälöityä joustavasti lentoja erikokoisille seurueille.

Ota vain meihin yhteyttä ja kysy tarjous tarvitsemallesi lennolle!

Haaveena joulu Lapissa?

Jos haaveilet idyllisestä joulusta Lapissa, nyt on hyvä aika aloittaa suunnittelu. Private Skies lennättää lomalaisia myös joulun sesonkeina ja muina talven lomina kaikkialle Suomeen turvallisesti ja täsmällisesti.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö