Syksy on innokkaiden metsästäjien kulta-aikaa. Metsästyspäivät kirpeän raikkaassa ilmassa houkuttelevat harrastajia matkustamaan kauempiinkin kohteisiin metsästysmatkoille nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan.

Metsästyskausi näkyy vahvasti myös Private Skiesilla metsästysmatkoille varattujen tilauslentojen muodossa. Pitkien välimatkojen ja vaikeasti saavutettavien kohteiden sekä runsaiden varusteiden ja metsästyskoirien kuljetuksen vuoksi moni ryhmä turvautuu tilauslentoon matkanteon sujuvuuden varmistamiseksi.

Aikaa säästyy parhaimmillaan päiviä

Metsästysmatkalle lähdettäessä joudutaan yleensä ottamaan huomioon matkan kokonaiskesto, josta matkustuspäivät saattavat pahimmassa tapauksessa viedä leijonanosan. Metsälle lähdettäessä matkan päätarkoitus ei kuitenkaan ole matkustaa vaan viettää mahdollisimman paljon aikaa kohteessa.

Yksityislento onkin tähän loistava ratkaisu, koska se minimoi kokonaismatkustusajan ja on usein huomattavasti nopeampi vaihtoehto kuin muilla kulkuneuvoilla liikkuminen.

Tilauslennolla myös seurueen aikataulu on vapaa reittiliikenteen rajoituksista. Matkaan voidaan lähteä vaikkapa suoraan töistä työviikon päätteeksi varmistaen, että aikaa riittää metsästyksestä nauttimiseen ja maanantaiaamuna töihin palatessa olo on virkeä.

Matka-aika saadaan todella optimoitua, kun yksityiskoneen apuna käytetään helikopterilentoa erityisesti vaikeasti saavutettavissa kohteissa. Helikopteri pystyy laskeutumaan lähes minne tahansa, kunhan on varmistettu tarpeeksi avoin lähtö- ja laskeutumistila sekä maanomistajan lupa. Helikopteria ja kevyempää tilauslentokalustoa voi käyttää hyväksi myös riistanlaskennassa.

Tilauslento ratkaisee metsästysreissuilla monta ongelmaa aina aseista lemmikkeihin

Tilauslento ratkaisee lisäksi kysymykset liittyen metsästyskoiran matkustamiseen pidemmillä matkoilla. Koiran ottaminen reittilennolle on sekä työlästä että stressaavaa – etenkin lemmikille. Ruumassa matkustava koira altistuu huomattavalle määrälle stressitekijöitä, ja onkin todennäköistä, ettei metsästyskoiran suoritus ole parhaimmillaan reittilennon jäljiltä.

Yksityislennolla metsästyskoirat lentävät kuitenkin matkustamon mukavuudessa muun ryhmän seurassa.

Lue lisää lemmikkien matkustamisesta tilauslennolla!

Yksityiskoneessa metsästyskoiratkin lentävät matkustamon mukavuudessa.

Metsästysmatka Etelä-Ruotsiin Private Skiesin tilauslennolla

Private Skies on esimerkkinä lennättänyt 15 hengen ryhmän metsästyskoirineen viikonlopun metsästysmatkalle Ruotsiin.

Ryhmä kerääntyi Helsinki-Vantaan liikelentoterminaaliin vain 15 minuuttia ennen koneen lähtöä, sillä tilauslennoilla aikaa ei tarvitse varata turvatarkastusjonoihin tai myöhästyneen lennon odotteluun.

Private Skies oli järjestänyt matkustajille tyylikkään ja optimaalisen kokoisen 19 hengen koneen, jonka siivin lähdettiin kohti Etelä-Ruotsia. Kohteena oli kenttä metsästyskohteen läheisyydessä, jolle on hyvin vähän säännöllistä reittiliikennettä mutta joka tarjoaa kuitenkin tilauslennoille täyden palvelun.

Mikäli matka olisi lennetty reittilennolla Suomesta, olisi matkanteko ollut hyvin hidasta ja suuri osa viikonlopusta olisikin kulunut matkustamiseen.

Matkustajilla oli mukanaan jopa kolme asetta henkilöä kohden. Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma yksityislennolla, kuten eivät mukana olleet koiratkaan.

Kaksi leppoisaa labradorinnoutajaa nauttivat matkasta kovasti. Koirat siirtyivät koneen matkustamoon muun ryhmän mukana ilman häkkejä tai stressiä ruumamatkustamisesta. Koko ryhmän matka sujuikin leppoisissa tunnelmissa molempiin suuntiin.

Tyytyväiset asiakkaat olivat erityisen onnellisia siitä, että vain viikonlopun pituisella reissulla matkustamiseen kului minimaalisesti aikaa. Lisäksi kiitosta saivat järjestelyt, joissa matkatavarat, aseet ja koirat kulkivat mukana helposti ja matkaan lähdettiin juuri ryhmälle sopivassa aikataulussa.

Private Skies järjestää ryhmällesi ikimuistoisen metsästysmatkan

Etsitkö vielä syitä tilauslennon käyttämiseen metsästysmatkallasi? Ota pian yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin kilpailutamme sinulle lennot laajasta yhteistyöverkostostamme ja suunnittelemme kanssasi täydellisen metsästysmatkan.

Kysy tarjous Private Skiesilta!

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö