Suomesta löytyy lukuisia houkuttelevia joulumatkakohteita

Vaikka ulkomaan matkailu ei ole monelle tänä jouluna vaihtoehto, ei se tarkoita, etteikö joulua voisi viettää jossain muualla kuin kotona. Suomi on täynnä tunnelmallisia joulumatkakohteita, jonne on helppo ja turvallista matkustaa Private Skiesin yksityislennolla.

Koe aito joulu Pohjois-Suomessa

Etelässä harvemmin enää nähdään valkoisia jouluja, mutta Lapissa se on ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Jos haluat kauas kaikista muista ihmisistä keskelle lumista talvimaisemaa, vuokraa mökki läheistesi kanssa ja vietä joulu rauhassa erämaassa.

Valmiiseen pöytään haluavat voivat taas nauttia yhdistetystä hiihto- ja kylpylälomasta esimerkiksi Levillä, Sallassa, Kuusamossa tai Saariselällä.

Jos taas haluaa tavata joulupukin Lapin matkallaan, tänä talvena matkailijoita palvelee Joulupukin salainen taikametsä, Joulukka, jossa järjestetään monenlaisia jouluisia aktiviteetteja yksityisille pienryhmille. Vallitsevan tilanteen takia SantaPark-teemapuisto on suljettu talvikaudella 2020–2021.

Lue lisää Joulukasta!

Lapissa voi kokea aitoa joulun taikaa

Kaupunkijoulu isommassa tai pienemmässä kaupungissa

Jos hiihtäminen ja hanget eivät jouluna ole tärkeimmässä roolissa, voi joulua viettää myös tunnelmallisesti kaupunkilomalla.

Suomen virallinen joulukaupunki Turku aloittaa jouluun valmistautumisen jo hyvissä ajoin marraskuussa erilaisilla jouluaiheisilla tapahtumillaan ja markkinoillaan. Joulu näkyy myös monessa eri museossa. Esimerkiksi Luostarinmäen käsityöläismuseossa on päässyt kurkistamaan, miten joulua vietettiin ennen vanhaan.

Turun perinteiset Vanhan Suurtorin joulumarkkinat järjestetään la ja su 23.11.–20.12.2020.

Joulua voi viettää tunnelmallisesti myös monessa pienemmässä hurmaavassa Etelä-Suomen vanhassa kaupungissa, kuten Raumalla, Uudessakaupungissa, Porvoossa, Hangossa tai Naantalissa.

Veden äärelle kylpylään tai saaristoon

Lapin eteläpuolisessa Suomessa on lukemattomia viehättäviä kohteita, joissa pääsee viettämään joulua veden äärelle.

Vaivattomuutta arvostava majoittuu täyden palvelun kylpylään esimerkiksi Imatran kylpylään, Hotel & Spa Resort Järvisydämeen Rantasalmelle, Tampereen kylpylään, Saaristokylpylä Kasnäsiin Kemiönsaarelle, Långvikin kylpylään Kirkkonummelle tai Haikon kartanoon Porvooseen.

Omaa rauhaa ja hiljaisuutta arvostava voi taas vuokrata oman rauhallisen mökin merenrannalta tai vaikka omalta saarelta esimerkiksi Turunmaan, Uudenmaan tai Merenkurkun saaristosta.

Lennot maakuntakentille tai kauemmas keskuksista

Halusitpa viettää joulua isompien hiihtokeskusten lähellä, kylpylässä, kaupunkilomalla tai kauempana erämaassa Lapissa tai saariston jylhissä maisemissa, meiltä saat lennot paikan päälle. Jos kohteen lähellä ei ole lentokenttää, voidaan kyyti järjestää helikopterilla hankalammin saavutettaviinkin kohteisiin.

Ota vain meihin yhteyttä ja järjestämme kaiken sinulle valmiiksi!

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö