Asiakascase: 10 lentoa viidessä päivässä lumimyrskyn keskellä – 250 matkustajaa onnistuneesti kohteeseen ja takaisin! 

Asiakkaallamme oli tiedossa suuri tapahtuma Ruotsin Åressa, jonne piti viiden päivän aikana kuljettaa kustannustehokkaasti ja nopeasti 250 henkilöä.

Suoria lentoja kohteeseen ei ollut saatavilla ja kun asiakas otti Private Skiesiin yhteyttä, lähdimme nopeasti kartoittamaan asiakkaan tavoitteita ja tarpeita. Päädyimme valitsemaan kustannustehokkaan ATR72-koneen, jolla kyettäisiin kuljettamaan suunnitelmiin sopivasti aina 50 matkustajaa lentoa kohden. Strategisen suunnittelun avulla kyettiin minimoimaan tyhjät paikat lennoilla ja järjestimme lennot niin, että kone vei aina ryhmä takaisin Helsinkiin hakiessaan uutta ryhmää kohti Årea.

Miksi Private Skies?

Asiakkaamme valitsi Private Skiesin, sillä suorat lennot kohteeseen eivät olleet mahdollisia ja Private Skiesin neuvoteltua asiakkaan budjettiin sopivat hinnat, olisi vaihdon sisältäneiden reittilippujen lippujen hinnat nousseet korkeammaksi kuin Private Skiesin kautta järjestetty charter-shuttle.

Asiakkaallemme oli tärkeää, että Private Skies käyttää ainoastaan luotettavia lentoyhtiöitä, sillä kyseisellä viikolla oli koko vuoden pahin lumimyrsky, joka aiheutti lentoliikenteessä valtavan kaaoksen. Vain yksi järjestämistämme lennoista myöhästyi aikataulusta, vaikka koneita jouduttiin lumimyrskyn myötä vaihtamaan useampaan otteeseen. Ilman Private Skiesin periksiantamatonta asennetta ja laadukkaita yhteistyökumppaneita, olisivat asiakkaan lennot olleet pahasti myöhässä. Mikäli asiakas olisi valinnut reittilennot, olisi niistä peruttu 25% ja osa ryhmästä olisi joutunut jättämään tapahtuman välistä.

Reitti

Helsinki – Åre – Helsinki
10 lentoa
5+1 päivää
250 matkustajaa

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö