Asiakascase: Neljä kaupunkia yhdessä päivässä – ryhmä yritysjohtajia vietti tehokkaan kokouspäivän maassa ja pilvissä!

Kuinka mahdollistaa yrityksen sisäiset tapaamiset, kun joukko tärkeitä henkilöitä on yksiköissä ympäri Pohjoismaita?

Helposti ja tehokkaasti, kun käytössä on yksityiskone!

Asiakkaamme lennätti johtoryhmänsä usean pysähdyskohteen kautta tapaamiseen Kööpenhaminassa. Lento lähti aamulla Helsingistä kohti Tukholmaa, josta otettiin kaksi henkilöä kyytiin. Lyhyen pysähdyksen jälkeen lennettiin Osloon, josta otettiin jälleen kaksi henkilöä kyytiin. Seuraavaksi suuntana oli Kööpenhamina, joka oli asiakkaamme varsinainen kohdekaupunki. Kööpenhaminassa matkustajat poistuivat koneesta varsinaiseen tapaamiseen, jonka jälkeen lähdettiin kotimatkalle käänteisessä järjestyksessä ja kaikki matkustajat pääsivät vielä illaksi kotiin!

Aika käytettiin päivän aikana äärimmäisen tehokkaasti, sillä yksityislennolla kokouksia pidettiin myös yläilmoissa täydessä yksityisyydessä. Yksityiskone tarjoaa mahtavan ympäristön käydä luottamuksellisia keskusteluja omassa rauhassa ilman pelkoa tietojen joutumisesta vääriin käsiin.

Miksi Private Skies?

Asiakas valitsi haastavalle lentopäivän toteuttajaksi Private Skiesin, sillä se tiesi, että tarjoamme kuljetusratkaisuihin aina useita vaihtoehtoja, vastaamme nopeasti kaikkiin tiedusteluihin ja tulemme henkilökohtaisesti lentokentälle saattamaan asiakkaat matkaan, kun lähtö matkalle on Helsingistä. Private Skiesilla on vankan kokemuksen myötä ymmärrys siitä, kuinka kriittisiä korkeassa asemassa olevien yrityspäättäjien aikataulut ovat, ja kuinka suurista summista tärkeissä tapaamisissa on kyse.

Voit aina luottaa, ettemme jätä asiakasta pulaan ja toimimme proaktiivisesti, jotta luvatut aikataulut pitävät ja matka sujuu saumattomasti.

Reitti

Helsinki-Tukholma-Oslo-Kööpenhamina-Oslo-Tukholma-Helsinki
2 lentoa
6 matkustajaa

Miksi liikelentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakasyritysten nimiä?

Asiakkaidemme yksityisyys on meille ykkösprioriteetti. Liikelentoja tai yritysten charterlentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakkaitamme identifioivia yksityiskohtia, kuten yritysten nimiä tai toiminta-alueita, sillä liikelentoasiakkaillemme yksityisyys on erityisen tärkeää.

Referensseissä kuvatut lennot ovat kuitenkin todellisuudessa lennettyjä, Private Skiesin järjestämiä liikelentoja ja ne on valittu julkaistuihin referensseihin kuvaamaan konkreettisia hyötyjä, joita liikelentopalvelumme ovat asiakkaillemme tuottaneet.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö