Asiakascase: Kiireellinen kuljetus Kuopiosta Kittilään kahden tunnin varoitusajalla – paketti perille helikopterilla!

Eräälle suomalaisyritykselle tuli eräänä lauantaipäivänä tarve kuljettaa paketti kiireellisesti Kuopiosta Kittilään ja yritys ottikin yhteyttä Private Skiesiin kello 14:00 pyytäen yksityiskonetta paketin toimitukseen. Kaikki lähialueen koneet olivat kuitenkin sinä päivänä jo varattuja, joten Private Skies laittoi pikavauhdilla verkot vesille ja sai varattua laajasta yhteistyöverkostostaan kaksimoottorisen helikopterin paketin lennättämiseen.

Me Private Skiesilla järjestämme kuljetusratkaisuja pitkän linjan kokemuksella ja lyhyet varoitusajat ovat meille arkipäivää. Tämäkin kiireellinen kuljetus lähti toimistoaikojen ulkopuolella matkaan vain kaksi tuntia tarjouspyynnöstä – kopteri nousi ilmaan Kuopiosta kello 16:00 ja saapui Kittilään kello 18:00 – juuri ajoissa suoraan tyytyväisen asiakkaan käsiin!

Miksi Private Skies?

Paketin kiireellinen toimitus lauantaipäivänä muutaman tunnin varoitusajalla olisi ollut mahdotonta minkään muun palvelutarjoajan avulla – Private Skiesin huippuluokan yhteistyöverkostot ja hyvät suhteet operaattoreihin mahdollistivat kuljetuksen onnistumisen tilanteessa, jossa lentokoneita ei lähialueilla ollut tarjolla ja aikaa oli vain muutama tunti.

Reitti

Kuopio – Kittilä
1 helikopterilento
Paketin toimitus

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö