Uusia innovaatioita ja henkilöstön palkitsemista

Suomalainen pelifirma halusi palkita työntekijänsä ja vauhdittaa uuden pelinsä suunnittelua. Yhtiö päättikin viedä henkilöstönsä innovatiiviseen paikkaan kehittämään uutta peliä ja teki matkasta samalla palkinnon henkilöstölle kutsumalla mukaan myös työntekijöiden puolisot.

260 hengen kannustematka Omaniin alkoi tyylillä jo Helsinki-Vantaalta

Asiakkaan otettua yhteyttä meihin Private Skiesilla, kilpailutimme heidän tarpeisiinsa ja sovittuun budjettiin istuvat yksityislennot. Pakettiin kuului myös sekä lentokoneen että Helsinki-Vantaan bisnesterminaalissa sijainneen lähtöportin brändäys asiakkaan toiveiden ja matkan teeman mukaisesti.

Matkaan lähti 260 henkilöä, ja lentoja lennettiin yhteensä kolme kappaletta, sillä menomatkalla työntekijöiden puolisot lensivät omalla koneellaan kohteeseen. Onnistuneen pelinkehitys- ja virkistymisviikon jälkeen koko ryhmä lensi yhdessä laajarunkokoneella takaisin Helsinkiin.

Tarkkaan mietityt lennot kannustematkoille Private Skiesilta

Hauskanpito ja työnteko eivät sulje toisiaan pois. Liiketoiminnan kehittämisen ja virkistymisen yhdistävät incentive- eli kannustematkat tunnetusti kohottavat tuottavuutta ja auttavat työntekijöitä päästämään mielikuvituksen valloilleen uudessa ympäristössä.

Private Skiesilta asiakkaamme löytävät suurienkin ryhmien matkoja varten lennot kustannustehokkaasti ja matka-aika parhaaksi optimoituna. Palvelemme joustavasti asiakkaitamme ja pyrimme aina täyttämään asiakkaidemme toiveet, olipa kyse vaikka lentokoneen ja lähtöterminaalin somistamisesta brändin mukaiseksi!

Reitti

Helsinki–Oman–Helsinki

3 lentoa
260 matkustajaa
7 päivää

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö