Asiakascase: Illaksi Eminemin konserttiin ja yöksi kotiin – kolme yksityishenkilöseuruetta tiukalla aikataululla konserttiin Tukholmaan

Järjestimme konserttia varten kolmelle erilliselle ryhmälle yksityiskoneet Tukholmaan, kaksi Helsingistä ja yksi Kuopiosta. Yksityiskone mahdollisti ryhmille spontaanit matkat optimaalisella aikataululla – yksi koneista lähti vasta myöhään iltapäivällä mahdollistaen matkustajille normaalin työpäivän ja palasi takaisin heti konsertin jälkeen tuoden matkustajat yöksi kotiin. Tämä ei olisi mitenkään ollut mahdollista normaalissa reittiliikenteessä.

Miksi Private Skies?

Yksityiskoneasiakkaamme tietävät, että Private Skies järjestää privaattijetin parhaimmillaan muutamassa tunnissa, myös toimistoaikojen ulkopuolella. Kilpailukykyiset hinnat, nopea ja ensiluokkainen palvelu sekä pitkän linjan kokemus olivat asiakkaillemme avaintekijöitä lennonjärjestäjää valitessa.

Yksi päivän kolmesta asiakkaasta otti yhteyttä sunnuntaipäivänä, kun lähtöön oli vain vuorokausi aikaa. Kaikki järjestelyt saatiin hoidettua sunnuntain kuluessa maksuliikenne mukaan lukien! Käytössämme on maksuteknologia, joka mahdollistaa nopeat tilisiirrot ja luottokorttimaksut reaaliajassa.

Reitti

Helsinki-Tukholma-Helsinki
4 lentoa

Kuopio-Tukholma-Helsinki
2 lentoa

3 ryhmää, kussakin 7 matkustajaa
1 päivämatka
2 kahden päivän matkaa

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö