Asiakascase: Kun työntekijöiden aika on kullanarvoista – Valtran tehokas yritysvierailu Jyväskylästä Kemiin

Valtra Oy Ab järjesti työntekijöilleen vuorokauden mittaisen yritysvierailun Jyväskylästä Kemiin – kyydissä oli kiireisiä henkilöitä ja aikataulu tiukka. Reittilennolla ainoa mahdollisuus olisi ollut lentää Helsingin kautta, jolloin aikaa Kemissä olisi ollut tuntikausien lennon jälkeen minimaalisesti. Bussikuljetus kohteeseen talvikelissä olisi vienyt 5 tuntia suuntaansa, siis yli kokonaisen työpäivän, eikä tiukka aikataulu sallinut pitkää matka-aikaa.

Valtra valitsi matkalleen Private Skiesin charterlennon, jolla ryhmä pääsi aamupäivällä hyvin levänneinä ja optimaalisessa aikataulussa Kemiin. Yritysvierailijat pystyivät hyödyntämään kohteessa kokonaisen päivän ja palasivat seuraavana päivänä hyvin nukutun yön jälkeen tunnissa Jyväskylään.

Miksi Private Skies?

Valtra tietää, kuinka kullanarvoista yrityksen työntekijöiden aika on – matkustamiseen hukattu aika maksaa yrityksille maltaita ja tehokkaasti toteutetut tilauslennot maksavat itsensä takaisin työtyytyväisyydessä ja säästetyissä työtunneissa. Private Skies kilpailuttaa tehokkaasti lentoyhtiöt ja tarjoaa aina useita, hintakilpailukykyisiä vaihtoehtoja matkalle.

Private Skiesilla on pitkän linjan kokemus Suomen sisäisissä tilauslennoissa – kun lennetään maakuntakentältä toiselle, tarvitaan tietotaitoa kenttien aukiolon, talvisten sääolosuhteiden ja jäänpoiston suhteen. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja kenttien rajoitetut aukiolot voivat tulla ulkomaalaisille lennonvälittäjille yllätyksenä!

Reitti

Jyväskylä-Kemi-Jyväskylä
2 lentoa
2 päivää
26 matkustajaa

Asiakkaan kertomaa

”Tarvitsimme isolle ryhmälle lennon Jyväskylästä Kemiin, ja aikaa oli vain vähän käytettävissä. Kaikki meni vaivattomasti ja suunnitelmien mukaisesti tarjouspyynnöstä sopimuksen tekemiseen ja toteuttamiseen asti. Palvelu oli ammattimaista, ja minut pidettiin ajan tasalla. Asiakaskokemus oli todella hyvä, ja sen perusteella suosittelisin yritysyhteistyötä Private Skiesin kanssa.”

Pamela Engels
Ranskan markkinointipäällikkö
Valtra Oy

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö