Keväällä 2020 lentoliikenne putosi murto-osaan normaalista, kun maailmanlaajuinen koronapandemia sulki valtioiden rajoja. Tätä kirjoittaessa koronaviruksen taltuttamisesta ei ole vielä varmuutta, mutta yksityishenkilöillä ja yrityksillä on tarpeita palata arkeen – johon kuuluu myös lentomatkustamista.

Yksityisellä lennolla voit matkustaa levollisin mielin

Koronapandemiasta huolimatta ihmisillä on edelleen tarpeita lentää työmatkalle, tapaamaan muualla asuvia perheenjäseniä tai vain päästä hetkeksi irti tutusta ympäristöstä. Reittilennoilla lentäminen voi kuitenkin käydä tulevaisuudessa hankalaksi.

Moni luultavasti tulee vieläkin karsastamaan tiiviisti muiden ihmisten kanssa matkustamista sekä lentokentillä yleisissä tiloissa odottamista. Mitä enemmän ihmisiä on yleisissä tiloissa yhdessä, sitä suurempi riski voi virusten leviämiselle olla.

Reittilennoille on kuitenkin turvallisempikin vaihtoehto: yksityiskoneen vuokraus. Yksityisellä lennolla matkustajien ei tarvitse jonottaa yleisissä terminaaleissa, vaan matka alkaa rauhallisesta bisnesterminaalista. Helsinki-Vantaalla esimerkiksi pääterminaalista erillisestä liikelentojen terminaalista.

Reittilentojen hintojen ennustetaan nousevan

Eri asiantuntijoiden kannanotoissa on ennustettu reittilentojen kallistuvan koronapandemian seurauksena.

Vaikka reittilentojen hinnat kuroisivat kiinni yksityisiä lentoja, ei niiden palveluntaso kuitenkaan nouse. Tällöin voikin esittää kysymyksen, miksi maksaisi ahtaasta ja epävarmasta matkustamisesta, jos lähellä samaa hintaa saisi jo hankittua seurueelleen yksityisen lennon.

Private Skies lennättää matkustajansa perille turvallisesti

Me Private Skiesillä olemme jo lennättäneet satoja matkustajia kotiin turvallisesti koronapandemian aikana. Olemme tuoneet suomalaisia kotiin, kun reittimatkoja ei enää ollut tarjolla.

Jatkamme edelleen asiakkaidemme lennättämistä koronan aikana ja jälkeen – ykkösprioriteettinamme matkustajiemme turvallisuus.

Lentokoneemme desinfioidaan aina tarkasti lentojen välissä, jotta vältettäisiin virusten kulkeutuminen seuraaville käyttäjille. Lentojen henkilökunta on myös koulutettu tarvittavan hygieniatason ylläpitämiseksi ja tartuntavaaran minimoimiseksi.

Suomen sisäisillä lennoilla järjestämme myös joustavia helikopterikyydityksiä, joilla pääset kohteeseen kuin kohteeseen.

Lue lisää liikelennoistamme!

Tutustu myös tarjoamiimme charter-lentoihin!

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö