Pitkät lennot pienten lasten kanssa voivat olla raskaita ja moni välttääkin pidemmälle matkustamista lasten ollessa pieniä. Tilauslennon valitseminen kaupallisen lennon sijaan tekee lasten kanssa matkustamisesta mukavaa – ei jonoja, ei itkusta häiriintyviä kanssamatkustajia, tilaa päiväunille ja leikille. Etenkin suuremman lapsiperheryhmän voimin matkatessa tilauslentoon turvautuessa säästät aikaa, voimia ja usein myös rahaa. Lapsesi oppii pitämään lentämisestä ja ulkomaille matkustaminen on aina positiivinen kokemus.

Tilauslento onkin yhä useamman perheen valinta ulkomaille suunnatessa – vauvojen tai alle kouluikäisten lasten kanssa matkustaminen yksityislennolla varmistaa, että matka alkaa onnistuneesti ja mukavasti jo lähtömaasta.

Lentäminen lasten kanssa – vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Pitkät lennot ovat puuduttavia kelle tahansa, mutta eritoten ne ovat puuduttavia leikki-ikäisille lapsille. Pitkä reittilento penkkiin naulattuna vähällä liikkumistilalla saa rauhallisimmankin lapsen helposti turhautumaan ja tilauslento onkin paras vaihtoehto kuljetusratkaisua valitessa. Yksityislento on mukavin, hauskoin ja helpoin  tapa matkustaa perheenä lasten kanssa.

Tilauslennolla lapsetkin viihtyvät loistavasti

Saamme usein Private Skiesillä kysymyksiä liittyen tilauslennolla matkustamiseen lasten kanssa ja kokosimmekin tähän artikkeliin asiantuntijoidemme vastaukset yleisimmin esitettyihin kysymyksiin.

Onko lentäminen turvallista lasten kanssa?

Lentäminen lasten kanssa on turvallista. Lentäminen on todistetusti turvallisin matkustusmuoto ja Private Skiesin kautta tilatuilla tilauslennoilla matkustatte vain parhaimmilla ja turvallisimmilla koneilla sekä kokeneimman matkustamohenkilökunnan ja lentäjien kanssa.

Kuinka pian voin lentää vastasyntyneen kanssa?

Vastasyntyneen kanssa lentämiseen ei ole erityisiä rajoituksia – voitte lentää vastasyntyneen kanssa heti, kun tunnette olevanne siihen valmiita ja lapsen passiasiat ovat kunnossa.

Imettämisen nousun ja laskun aikana on kerrottu helpottavan korvien kipuilua. Koneessa on usein kohtuullisen viileä ilma, joten otathan itsellesi ja vauvallesi runsaasti lämmikettä mukaan, mikäli matkustatte kaupallisella reittilennolla. Tilauslennoillamme ilman lämpötilaa voidaan säätää toiveidenne mukaan!

Tarvitseeko minun ostaa lapselleni istuinpaikka koneesta?

Kaupallisten lentoyhtiöiden lennoilla lapsi voi matkustaa vanhemman sylissä kahteen ikävuoteen asti tietyllä lisämaksulla, jonka jälkeen hänelle täytyy ostaa normaalihintainen istuinpaikka. Tilauslennolla matkustaessasi koneessa on usein ryhmäkoosta riippuen reilusti tilaa ja voit kiinnittää lapsen autoistuimen penkkiin, jotta lapsellali on helppo olla ja vanhempienkin on mukavampi matkustaa.

Viihde ja ajanvietto lennon aikana – kuinka lapseni viihtyvät lennolla?

Lapsille on hyvä ottaa viihdykettä mukaan lennolle, kuten kirjoja, leluja ja lentotilaan säädettävä tabletti tai älypuhelin.

Tilauslennolla matkustaessanne lasten viihtyminen on taattu. Me Private Skiesilla järjestämme toiveestanne lasten lelut ja kirjat valmiiksi koneeseen ja pidämme huolen, että lapsilla on hauskaa koko lentomatkan ajan ja viihdejärjestelmät voidaan laittaa toimintaan heti koneeseen astuessanne – tilauslennolla teidän ei tarvitse odottaa koneen nousua voidaksenne katsella elokuvia viihdejärjestelmästä.

Voinko ottaa lapseni ruoat koneeseen mukaan?

Kaupallisilla lennoillakin korviketta voi ottaa mukaan yli nesterajoitusten, mutta tilauslennolla voit tilata lapsillesi ikään katsomatta sopivat ruoat ja juomat etukäteen – Private Skiesin spesialistit pitävät huolen, että catering on aina tilauslennollanne huippuluokkaa ja toiveenne ruoan suhteen täytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Löydät lisää vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin FAQ-sivultamme.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli et löytänyt vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja autamme sinua parhaamme mukaan!

Private Skies toimii yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group ja Private Skies ovat yhdessä ainutlaatuinen taho, joka ainoana Suomessa pystyy järjestämään tapahtumia ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen minne tahansa maailmassa.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö