Tiesitkö, että yksi kymmenestä charterlennostamme on saman päivän meno-paluulentoja? Asiakaskunnassamme yhden päivän matkojen trendi on kasvava ja etenkin liikematkoilla asiakkaamme saattavat vierailla yhdessä päivässä useammassakin maassa tai kaupungissa ja palata vielä samana iltana takaisin kotimaahansa. Näyttääkin siltä, että lentäen toteutetut yhden päivän matkat – joko liikematkojen tai lomamatkojen osalta – ovat tilauslentoasiakkaiden kasvavassa suosiossa.

Tilauslennolla nopeutta ja valinnanvapautta

Tilauslentäminen on monessa mielessä luksusta. Luksus tilauslentämisen yhteydessä ei kuitenkaan tarkoita vain yksityiskoneen mukavaa matkustamoa, nahkaistuimia tai shampanjaa – monille säästetty aika on suurinta luksusta.

Tilauslentäminen mahdollistaa sen, että aikaa ei kulu mihinkään ylimääräiseen ja matkalla voi keskittyä tärkeimpään, oli kyseessä sitten liiketapaamiset tai rentoutuminen. Itse valittujen lähtö- ja paluulentoaikojen ansiosta yhden päivän reissusta saa kaiken mahdollisen irti.

Siirtymät passi- ja turvatarkastusten ohi voivat tapahtua jopa vartissa – ilman jonoja, ruuhkaa, odottamista tai loputtomia käytäviä. Kokonaisuudessaan tilauslentämisen avulla säästää useita tunteja verrattuna kaupallisiin reittimatkoihin, minkä vuoksi yhden päivän matkalla voidaan vierailla useammassa kohteessa ja palata vielä illaksi kotiin.

Päivämatka yksityiskoneella Helsingistä Nizzaan

Nizza Ranskan Rivieralla on suosittu kohde päivämatkoille. Lue alta, kuinka voit ottaa päivän luksusmatkasta kaiken irti:

08:00: Saapuminen Helsinki-Vantaan bisnesterminaaliin. Saavut kentälle 15 minuuttia ennen koneen lähtöä j nopean passi- ja turvatarkastuksen jälkeen on aika nousta lentokoneeseen, jotta matka voi alkaa. Lentoaika on alle kolme tuntia, joten niin työskentely kuin rentoutuminenkin onnistuvat mukavissa puitteissa.

10:15 – 10:30 (paikallista aikaa) laskeutuminen Nizzaan. Ihaile lentokoneesta rannikon ja vuoriston värittämää upeaa Alppimaisemaa – Nizza on säännöllisesti äänestetty myös laskeutumismaisemaltaan yhdeksi maailman kauneimmista.

12:00: Tervetuliaismalja ennen lounasta. Nizzan keskusta sijaitsee vartin ajomatkan päässä lentokentästä, joten ennen lounasta on hyvin aikaa virkistäytymiseen. Säilyttääksesi tuntuman huikeisiin maisemiin, suosittelemme La Terrassea (kattoterassilla sijaitseva ravintola Le Meridien -hotellissa) mahtavan sijainnin ja upean Enkelten promenadille avautuvan maiseman perusteella. Lounashetken kruunaa paikallisten suosima välimerellinen menu.

14:00: Rentouttava iltapäivä. Lounaan jälkeen on runsaasti aikaa nauttia Rivieran tunnelmasta. Päivästä voi räätälöidä itselleen unelmien lomapäivän – oli se sitten kävelyä rannalla, uintia meressä, rentoutumista yksityisrannalla, vesiurheilua, taidetta tai viinimaistelua – vain taivas on rajana!

18:30 (tai toiveesi mukaan) lähtö takaisin Helsinkiin. On täysin valittavissasi, milloin on aika lentää takaisin kotiin – lentokoneesi on valmiina silloin, kun sinä olet. Lyhyen ajomatkan jälkeen voit nauttia kevyen illallisen drinkkeineen paluulennolla.

22:30 (paikallista aikaa) laskeutuminen Helsinkiin. Laskeuduttuasi Helsinkiin, voimme järjestää auton kentälle valmiiksi viemään sinut näppärästi kotiin – rentoutuneena ja valmiina seuraavaan päivään.

Nizzan lisäksi esimerkiksi Ranska ja muu Alppien ympäristö tarjoaa hienoja kohteita päivämatkoille. Jotkut lentävät päiväksi pelaamaan golfia, toiset suuriin urheilu- tai muihin tapahtumiin. Päivän matkalla ei kaiken lisäksi tarvitse miettiä yöpymistä lainkaan. Mihin sinä matkustaisit?

Kuinka paljon maksaa yksityislentokoneen vuokraaminen päiväksi?

Tilauslennon hinta riippuu lentokonetyypistä, matkustusajankohdasta sekä reitistä. Saman päivän paluulento yksityislentokoneella on kustannustehokkaampi kuin pidempi matka, koska lentokonetta säilytetään kohteessa päivän ajan paikallaan ja paluu on samana iltana. Hintaan ei siten lisätä lainkaan siirtokuluja, kuten pidempien tilauslentomatkojen tapauksissa tehdään.

Helsinki-Nizza 6-paikkaisella Cessna Citation CJ2+ -koneella alkaen 16 000€ (2700€/matkustaja)

Helsinki-Nizza 9-paikkaisella Cessna Citation Sovereign -koneella alkaen 27 000€ (3000€/matkustaja)

Meiltä saat aina matkallesi selkeän ja kiinteän hinnan – vältyt siis piilokuluilta ja yllätyksiltä. Jätä tarjouspyyntö verkkosivuillamme ja neuvottelemme sinulle tilanteesi mukaan kaikkein edullisimmat tilauslennot.

Private Skies toimii yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group ja Private Skies ovat yhdessä ainutlaatuinen taho, joka ainoana Suomessa pystyy järjestämään tapahtumia ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen minne tahansa maailmassa.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö