Asiakascase: Joustavat paikkavaraukset reittilennolla pelastivat Telkon matkan Ivaloon

Telko on suomalainen muovikemikaalien tukkukauppa, jolla on noin 105 miljoona euron liikevaihto ja noin 50 työntekijää.

Telkolla oli tarve lennättää henkilökuntaansa Ivaloon tärkeää asiakastilaisuutta varten ja se lähestyikin Private Skiesia tarjouspyynnöllä charterlennosta. Totesimme kuitenkin ensimmäisen kontaktin yhteydessä, ettei charterlento ole kustannustehokas ratkaisu tilanteeseen ja päädyimmekin kilpailuttamaan asiakkaalle reittilennot, jotka vastasivat optimaalisesti asiakkaan tarpeita ja tavoitteita.

Varasimme Telkolle koneesta alustavasti 30 paikkaa, jotta asiakas saisi työrauhan järjestellä kutsut ja selvittää matkalle lähtevät henkilöt ilman huolta lentojen myymisestä loppuun. Pidimme asiakasta jatkuvasti ajan tasalla siitä, milloin päätös lähtijämäärästä tulisi tehdä, jotta asiakkaalle ei koituisi lisäkuluja.
Asiakas kiinnitti myöhemmin lopullisen paikkamäärän, mutta huomasikin kaksi viikkoa ennen matkaa, että paikkoja tarvitaankin odotettua enemmän – Private Skies ryhtyi tuumasta toimeen ja sai vielä saman päivän aikana varmistettua asiakkaalle tarvittavat lisäpaikat lennolla!

Vielä kaksi päivää ennen matkaa, kun ryhmävaraus oli jo umpeutunut, asiakas ilmoitti tarpeesta vielä yhdelle lisäpaikalle koneesta. Private Skies käytti omaan luottokorttiaan paikan varaamiseen ja kaikki matkustajat pääsivät matkaan mukaan! Ennen matkaa Private Skies toimitti vielä asiakkaalle infopaketin, josta matkustajat saivat kaiken tarvittavan tiedon matkaa varten.

Miksi Private Skies?

Asiakkaamme luottaa Private Skiesiin kuljetusratkaisujen järjestämisessä, sillä meidän toimintamme on huomattavasti joustavampaa, kuin perinteisen matkatoimiston. Lisäksi reittilippujen ehdot ovat kauttamme ostettuina huomattavasti joustavammat kuin esimerkiksi verkosta itse varaamalla.

Reittilennoilla matkustavia asiakkaitamme kohdellaan samalla hartaudella, kuin yksityiskoneasiakkaitakin ja asiakkaamme saavat aina yhtäläistä, ensiluokkaista palvelua!

Reitti

Helsinki – Ivalo – Helsinki
25 matkustajaa
Reittilennot

Asiakkaan kertomaa

”Yhteistyömme alkoi, kun mietimme oman koneen varaamista Private Skies Oy:ltä. Ryhmän koon huomioon ottaen se ei kuitenkaan kannattanut, ja he tarjosivat meille Finnairin reittilentoa. Heidän kauttaan se tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin matkatoimistomme kautta. Erityisen tyytyväisiä olimme kilpailukykyiseen hintaan ja joustavuuteen, kun matkaan tuli muutoksia. Asiointi sujui hienosti, ja käännyn heidän puoleensa jatkossakin, jos vastaavalle palvelulle on tarvetta.”

Liisa Lehtonen Executive Assistant to CEO Telko Oy

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö