Asiakascase: Pelimatkoilla tilauslento takaa, että joukkue voi keskittyä valmistautumaan peliin ja kohteeseen saavutaan optimaalisessa aikataulussa

Jalkapallon Eurooppa-liigan karsintasarjan vieraspeli
Ajankohta: 18. -19.7.2018
Kohde: Sofia, Bulgaria

Tampereen Ilveksen jalkapallojoukkueella oli Veikkausliigassa menestymisen ansiosta tiedossa Jalkapallon Eurooppa-liigan karsintasarjan vieraspeli Bulgarian Sofiassa heinäkuussa 2017. Urheilujoukkueiden pelimatkoilla matkustamisen tulee olla sujuvaa, jotta joukkueen pelikunnon optimaalinen taso voidaan taata ottelua varten. Tilauslento on matkalla sekä nopein, että tehokkain mutta myös varmin tapa päästä perille kohteeseen, sillä kesän loma-ajan vuoksi reittilennoilla ei välttämättä ole urheilujoukkueelle ja sen henkilökunnalle tilaa minkä lisäksi Sofiaan ei ole tarjolla laisinkaan suoria reittiyhteyksiä.

Tampereen Ilves otti yhteyttä tiimiimme Private Skiesilla ja järjestimme joukkueelle pikaisesti tilauslennot 33-paikkaisella charter-koneella, jonka jokainen istuin oli tehokkaasti käytössä ja kulut henkilöä kohden pysyivät matalina. Lentojen aikataulut oli räätälöity urheilujoukkueen tarpeiden mukaisesti – ryhmä saapui Sofiaan iltapäiväksi varatulle treenivuorolle, jonka jälkeen ryhmä pääsi lepäämään hotelliin ennen tärkeää peliä.

Seuraavana päivänä pelatun ottelun jälkeen joukkue pääsi nopeasti lähtemään takaisin Suomeen 23:45 paikallista aikaa, minkä ansiosta jokainen ryhmän jäsen oli perheidensä luona ja takaisin työtehtävissä heti peliä seuraavana aamuna, yksityiskoneessa nukutun yön jälkeen.

Miksi Private Skies?

Eurooppa-liigan karsintasarjassa vastustaja tulee joukkueen tietoon lyhyellä varoitusajalla, minkä vuoksi Tampereen Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola turvautui tilauslentoa varatessa Private Skiesin palveluun. Kilpailutimme joukkueelle charterkoneen laajasta yhteistyöverkostostamme varmistaen, että käyttöön saatiin optimaalisen kokoinen ja kustannustehokas yksityiskone, jonka jokainen istuin oli lennolla käytössä.

Tärkeän ottelun alla Tampereen Ilveksen joukkue kykeni rauhassa keskittymään peliin valmistautumiseen ilman huolta lennon myöhästymisestä tai peruuntumisesta, sillä Private Skies tunnetaan erityisesti huippuluokan palveluvarmuudesta eikä historiamme aikana yhtäkään lentoa ole jouduttu perumaan.

Reitti

Helsinki – Sofia – Helsinki
2 lentoa
33 matkustajaa

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö