Asiakascase: Kuusi kaupunkia kustannustehokkaasti kolmessa päivässä – reitti- ja yksityislentojen yhdistäminen toimii monimutkaisillakin reiteillä

Asiakkaamme teki perinteisen Keski-Euroopan asiakaskiertueensa 5 matkustajan voimin ja optimaalisten kuljetusratkaisujen varmistamiseksi asiakas siirsi vastuun lentojen, hotellien ja kohteessa tarvittavien kuljetusten järjestämisestä Private Skiesille kyetäkseen keskittymään tärkeisiin tapaamisiin.

Parhaaksi ratkaisuksi ilmeni reitti- ja yksityislentojen yhdistäminen, jotta asiakas kykeni hoitamaan kolmen päivän aikana useita tapaamisia eri kaupungeissa pysyen kuitenkin allokoidussa budjetissa. Liikematkustajat nousivat reittikoneeseen Helsingistä ja lensivät Müncheniin, jossa heitä odotti oma yksityiskone. Yksityislennolla matka jatkui Stuttgartiin, josta 3 tunnin palaverin jälkeen matkattiin Strasbourgiin illalliselle ja yöksi varattuun hotelliin. Aamulla matka jatkui Kölniin lounastapaamiseen ja illalliselle ryhmä matkasi Prahaan. Prahassa vietetyn yön jälkeen ryhmä osallistui vielä seminaariin ja palasi kaksi yötä kestäneeltä matkalta reittilennolla takaisin Helsinkiin.

Käyttämällä liikelentoja asiakas säästi kaksi kokonaista työpäivää ja matka oli erityisen kustannustehokas, sillä ajan säästön lisäksi matkakulut pysyivät alhaisina yhdistämällä reitti- ja yksityislentoja ja yöpymällä hinta-laatusuhteeltaan loistavissa hotelleissa, jotka varattiin Private Skiesin yhteistyökumppaneiden avulla.

Miksi Private Skies?

Liikematkalla ollut ryhmä lensi monimutkaisen reitin haastavilla aikatauluilla Keski-Euroopassa, mutta kommunikoi koko matkan ajan luotettavan, kotimaisen yhteistyökumppanin kanssa omalla äidinkielellään ja näin kykeni parhaiten kohdistamaan resurssit ja energian tärkeiden tapaamisten hoitamiseen.

Asiakkaamme ei aiemmin ollut tietoinen mahdollisuudesta yhdistää reitti- ja yksityislentoja kustannustehokkaasti ja ryhmä olikin erityisen tyytyväinen palveluun, sillä laajan markkinatietämyksemme ansiosta luotettavat ja laadukkaat kuljetukset hoidettiin budjetissa pysyen ja asiakkaan kaikki toiveet täyttäen.

Reitti

Helsinki – München – Stuttgart – Strasbourg – Köln – Praha – Helsinki
Reitti- ja tilauslentojen yhdistelmä
3 päivää
5 matkustajaa

Miksi liikelentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakasyritysten nimiä?

Asiakkaidemme yksityisyys on meille ykkösprioriteetti. Liikelentoja tai yritysten charterlentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakkaitamme identifioivia yksityiskohtia, kuten yritysten nimiä tai toiminta-alueita, sillä liikelentoasiakkaillemme yksityisyys on erityisen tärkeää.

Referensseissä kuvatut lennot ovat kuitenkin todellisuudessa lennettyjä, Private Skiesin järjestämiä liikelentoja ja ne on valittu julkaistuihin referensseihin kuvaamaan konkreettisia hyötyjä, joita liikelentopalvelumme ovat asiakkaillemme tuottaneet.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö