Private Skies on jo vuosien ajan tarjonnut tilauslentopalveluita kansainvälisesti ilman ainuttakaan peruttua lentoa. Poikkeuksellisen hyvä palveluvarmuus on meille kunnia-asia ja asiakkaamme ovatkin erityisen tyytyväisiä voidessaan luottaa kuljetusratkaisujen järjestämisessä palveluumme millä tahansa mantereella matkatessaan. Emme siis lennä vain Suomesta lähteviä lentoja – järjestämme kuljetusratkaisut maassa, ilmassa tai meressä maahan katsomatta.

Paikallisten lento-operaattoreiden käyttäminen takaa onnistuneet lennot

Järjestäessämme yksityislentoja ympäri maailman teemme sen aina yhteistyössä paikallisten lento-operaattoreiden kanssa, joiden tietotaidon ja kokemuksen avulla lennot pysyvät aina aikataulussaan, palvelu on ensiluokkaista ja asiakkaan kulut kyetään minimoimaan.

Eräs kansainvälisesti menestynyt yhtye lensi Private Skiesin järjestämillä tilauslennoilla 12 kohteeseen Euroopassa, ja paikallisten operaattoreiden käytön ansiosta koko kiertueen kuljetuskulut kyettiin puolittamaan. 

Kyse ei kuitenkaan ole vain kulujen minimoimisesta – hankalien sääolosuhteiden vallitessa ja eri maiden lakien ja säädösten alla toimiessa paikallisten operaattoreiden tietotaito näyttelee tärkeää roolia.

Reitti- ja tilauslentojen yhdistäminen mahdollistaa aikataulun ja budjetin optimoinnin

Me täällä Private Skiesilla järjestämme paljon lentoja muun muassa Yhdysvaltoihin suuntautuville liikematkoille. Suomalaisyritykset pyrkivät vauhdilla Yhdysvaltain markkinoille, ja liikematkoilla vieraillaankin usein yhdellä kertaa useassa osavaltiossa tiukalla aikataululla, jolloin yksityislentäminen on useimmiten järkevin ratkaisu.

Ryhmän koosta, tarpeista ja budjetista riippuen matkoilla voidaan yhdistää reitti- ja yksityislentoja – esimerkiksi mannerten välit voidaan lentää reittikoneella ja mantereen sisällä tapahtuvat lennot yksityiskoneella, kuten erään yritysasiakkaamme liikematkalla tehtiin. Asiakkaamme myyntitiimi lensi ensin Suomesta Yhdysvaltoihin reittilennolla, jonka jälkeen oli vuorossa sarja tilauslentoja kaupunkien ja osavaltioiden välillä. Myyntitiimi sai hoidettua tärkeät asiakastapaamiset parissa päivässä ehtien vielä loppuviikoksi takaisin Suomeen tapaamaan kotimaisia asiakkaita! Ilman Private Skiesin järjestämiä onnistuneita tilauslentoja, olisi matkaan kulunut asiakkaamme mukaan vähintään viikko ja valtava määrä matkassa vietettyjä hukkatunteja.

Yksityislentojen ja reittilippujen kilpailuttaminen on ilmaista

Tiesithän, että voit lähettää meille tarjouspyynnön ilmaiseksi, sitoutumatta mihinkään?

Private Skies kilpailuttaa sekä reittiliput että tilauslennot ilmaiseksi ja järjestää kuljetusratkaisut aina kokonaisuutena – pidämme huolta, että niin aikataulu kuin budjettikin optimoidaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lensit sitten Kittilästä Tukholmaan tai New Yorkista Miamiin, saat palvelua pitkän linjan suomalaisilta ilmailu- ja matkailualan ammattilaisilta suomeksi tai englanniksi.

Otathan pian yhteyttä, niin kilpailutamme sinulle lennot laajasta yhteistyöverkostostamme!

Private Skies toimii yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group ja Private Skies ovat yhteistyössä ainutlaatuinen taho, joka ainoana Suomessa pystyy järjestämään tapahtumia ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen, minne tahansa maailmassa.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö