Asiakascase: Perustavan henkilöstömatkalle lennettiin yrityksen värein brändätyllä charterkoneella

Perustava Oy on Suomen suurin rakennusalan yritys, joka on erikoistunut paikalla valettavien betoniperustusten suunnitteluun ja ammattimaiseen toteutukseen. Perustava on toiminut vuodesta 2014 lähtien.

Suomalaisen Perustava Oy:n arvoja ovat ahkeruus, tinkimätön laatu ja ihmisläheisyys, minkä vuoksi henkilöstön palkitseminen onkin yrityksessä korkeassa arvossa. Hyvin toteutettu incentive -matka koko henkilöstön kanssa on loistava tapa palkita hyvästä työstä – parhaimmillaan matka nostattaa tunnelmaa, lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja maksaa hyötyjen kautta itsensä pitkällä aikavälillä moninkertaisesti takaisin.

Perustava on menestynyt liiketoiminnassaan upeasti ja päättikin lähteä järjestyksessään toiselle koko henkilöstönlaajuiselle incentive-matkalle ulkomaille. Osanottajamäärä oli kuitenkin kasvanut suureksi, joten toimitusjohtaja Markku Nenonen luotti vastuun matka- ja kuljetusjärjestelyjen osalta Private Skiesin ja Elämys Groupin osaaviin käsiin.

Matka Kroatiaan oli ikimuistoinen elämys kaikille osanottajille ja lisäsi yhteenkuuluvuutta etenkin eri henkilöstöryhmien kesken. Perustava-henkeä korostettiin läpi matkan aivan pieniäkin yksityiskohtia myöten ja esimerkiksi Private Skiesin järjestämän tilauslentokoneen niskaliinat oli kuvioitu Perustavan värein.

Miksi Private Skies?

Koko henkilöstönlaajuinen ulkomaanmatka on sijoitus, jonka suunnittelu ja toteutus on kannattavaa siirtää pitkän linjan ammattilaisille, jotta matkasta saadaan hiottua ainutkertainen elämys pienimpiäkin yksityiskohtia myöten ja koko henkilöstö johtoryhmä mukaan lukien saa nauttia matkasta ilman huolta järjestelyistä tai aikatauluista.

Perustavan toimitusjohtaja Markku Nenonen totesi matkan olleen erittäin onnistunut ja ulkoistamisen olleen ainoa oikea tapa suunnitella ja toteuttaa ikimuistoinen henkilöstömatka. Ulkoistamisen ansiosta myös toimitusjohtaja sai nauttia reissusta levollisin mielin aivan eri tavalla, kuin aiemmin omin voimin järjestetyllä matkalla.

Asiakkaan kertomaa

”Teimme koko henkilöstön voimin huikean reissun Kroatiaan. Private Skiesin ansiosta matkan järjestäminen sujui täydellisesti, ja reissu vahvisti Perustava-henkeä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Oikein ja ammattitaitoisesti toteutettuna oikeiden kumppaneiden kanssa tällainen reissu antaa valtavan paljon ja maksaa kyllä itsensä takaisin.”

Markku Nenonen
Toimitusjohtaja
Perustava Oy

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö