Liikelennoista korvaaja peruuntuneiden reittilentojen tilalle

Keväästä lähtien monet maakuntien reittilennot ovat olleet kokonaan tauolla. Tätä artikkelia kirjoittaessa reittien palautuksista ei ole vielä tietoa. Syksyn alkaessa monet yritykset kuitenkin kaipailevat jo tuttuja reittejä. Reittilentojen puutteessa Private Skies tarjoaakin yksityisiä liikelentoja tutuilla reiteillä sekä räätälöidysti asiakkaan haluamille reiteille.

Kustannustehokkaasti ja turvallisesti vuokratulla liikelentokoneella

Kotimaan matkoille Private Skies tarjoaa yksityislentoja Suomeen rekisteröidyllä Piper Chieftain liikelentokoneella. Koneessa matkustaa mukavasti enintään 6 henkilöä täysin omien aikataulujensa mukaisesti.

Private Skiesin liikelentojen hinta kyseisellä konetyypillä on 2 000 € /h. Näin ollen esimerkiksi Kuopio-Oulu-menopaluulennolla lentää jopa kuusi henkilöä alle 5 000 eurolla. Ilman huolia aikataulujen sovittamisesta tai muiden matkustajien kohtaamisesta lentokoneessa tai lentokentällä.

Lentokoneen vuokraus 2 000 €/h, max. 6 hlö

Lentokenttinä voidaan käyttää niin suurempia kuin pienempiä lentokenttiä. Helsinki-Vantaan lentokentällä käytämme muusta lentokentästä erillään olevaa liikelentoterminaalia, jossa pääsee matkaan rauhassa ilman kontaktia muihin reittilentomatkustajiin.

Lue lisää liikelennoistamme!

Ei enää pyjamalentoja yksityisellä liikelennolla

Yksityisten liikelentojen yksi miellyttävimmistä eduista on niiden räätälöitävät matka-ajat. Monesti reittilentoja käytettäessä on pakko ottaa aamun aikaisin pyjamalento, vaikka tapaaminen ei edellyttäisikään matka-ajan osalta niin aikaista lähtöä. Ja toisaalta matkalta paluu voi mennä myöhäisemmäksi kuin tarvis vain lentoaikojen takia.

Yksityiset liikelennot kuitenkin vievät sinut perille ja tuovat takaisin juuri silloin kun haluat, eikä aikaa mene turhaan odotteluun. Pakkotilanteessa yksityinen liikelento myös joustaa enemmän aikataulujen muuttuessa.

Matkustus ulkomaille onnistuu myös yksityislennolla

Kotimaanlentojen lisäksi tarjoamme edelleen myös yksityislentoja ulkomaille. Toimimme toki kaikkien voimassa olevien matkustusrajoitusten puitteissa, mutta turvallisiin maihin matkustaminen on edelleen täysin mahdollista kauttamme.

Kysy meiltä tarjous liikelennosta!

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö