Asiakascase: SM-liigajoukkue luottaa tiukan pelitahdin keskellä Private Skiesin palveluun

Jääkiekon Champions Hockey League on tiukkatahtinen sarja ja joukkueet kiertävät Eurooppaa pelimatkoillaan ahkerasti. Tiukka pelitahti ja haastavat kohteet luovat sarjaan omat haasteensa – pelipaikkojen etäisyys on parhaimmillaan tuhansia kilometrejä, pelejä pelataan jopa parin päivän välein ja lisäksi pelikaupungit ovat usein pieniä, joten niihin on vain harvoin tarjolla suoria lentoja.

Koska vain kunnolla levännyt joukkue voi menestyä, otti SM-liigajoukkue yhteyttä Private Skiesiin ja pyysi optimaalisia kuljetusratkaisuja joukkuetta varten. Hankalien reittilentojen sijaan joukkue sai tilauslennoilla toiveiden mukaan räätälöidyt aikataulut, jotka mahdollistivat siirtymisen vieraspelikaupunkeihin joustavasti ja nopeasti ilman vaihtolentojen odottelua ja riskiä lentojen myöhästymisestä.

Miksi Private Skies?

Private Skiesilla on monivuotinen kokemus jääkiekkojoukkueiden tilauslennoista ja tunnistamme tehokkaasti joukkueiden tarpeet. SM-liigajoukkue valitsi Private Skiesin useasta syystä – vankan kokemuksen lisäksi oli tärkeää, että joukkue saa palvelua omalla kielellään, lyhyellä varoitusajalla ja korkealla palveluvarmuudella. Mikä tärkeintä, vastaamme kysymyksiin myös toimistoaikojen ulkopuolella, sillä jääkiekkojoukkue on töissä silloin, kun muut ovat vapaalla.

Reitti:

Oslo – Ostrava (menolento)

35 matkustajaa
1000 kg varusteita

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö