Asiakascase: Helikopterilla tapaamispaikan oven eteen – Venäläisen asiakkaamme tärkeä tapaaminen onnistui tiukasta aikataulusta huolimatta

Tämän tarinan asiakkaamme on venäläinen paperipussien ja vanerin valmistaja. Yhtiö on edustettuna 12 maassa ja sillä on yli 13 000 työntekijää.

Asiakkaallamme oli tiedossa tärkeä tapaaminen Äänekoskella. Yritys oli varannut edustajilleen reittilennon Moskovasta Helsinkiin, mutta aikataulu Äänekoskelle saapumiseen oli äärimmäisen tiukka – reittikone saapui Helsinkiin klo 10:20, ja ryhmän täytyi olla perillä Äänekoskella jo klo 12:00.

Asiakas otti yhteyttä Private Skiesiin ja ryhdyimme järjestämään kuljetusratkaisua välittömästi. Koska matkustajia oli vain neljä, oli helikopteri ehdottomasti nopein ja sopivin vaihtoehto. Private Skies järjesti ryhmälle helikopterilennon ja asiantuntevan operaattorin avulla matkustajat lennätettiin Äänekoskella käytännössä tapaamispaikan oven eteen!

Miksi Private Skies?

Asiakas tiesi, että Private Skies järjestää yksityiskoneiden lisäksi helikopterikuljetuksia moniin tarpeisiin ja haastavimpiinkin aikatauluihin. Private Skies tarjoaa palvelua luonnollisesti myös englanniksi ja kaikki kommunikaatio, sopimustekstit mukaan lukien, ulkomaalaisen asiakkaan kanssa on vaivatonta ja luotettavaa!

Reitti

Helsinki – Äänekoski
1 lento
4 matkustajaa

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö