Asiakascase: Henkilöstön sitouttaminen elämyksen avulla – koko henkilöstö viideksi päiväksi Kreikkaan

Tiimillämme on kokemusta satojen tapahtumien ja matkojen järjestämisestä ympäri maailman yli viidessäkymmenessä maassa – useat näistä tapahtumista liittyvät yritysten henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Kun yritykset kilpailevat parhaista työntekijöistä ja asiantuntijoista, ovat henkilöstön sitouttaminen ja yrityksen työnantajakuva äärimmäisen tärkeässä roolissa.

Efima Oy:n tavoitteena on ollut luoda yrityksestä sen työntekijöille paras mahdollinen paikka työskennellä. Yritys panostikin pitkän linjan tavoitteiden toteutuessa ulkomailla toteutettavaan henkilöstötapahtumaan ja luotti sen suunnittelussa ja järjestämisessä Elämys Groupiin ja Private Skiesiin. Tapahtumakokonaisuutta suunnitellessa tavoitteet olivat selvät – koko henkilöstö tulisi saada helposti ja mukavasti viideksi päiväksi Kreikkaan Agia Efimialle ja matkan tulisi olla alusta loppuun saakka henkilöstön mieliin jäävä, unohtumaton elämys.

Lentomatkat kohteeseen ja takaisin lennettiin mukavasti ja nopeasti koko ryhmän voimin Private Skiesin charterkoneella. Kokonaisuudessaan matka oli useamman vuoden tavoitteiden täyttymisen huipentava elämys, jonka aikana hahmoteltiin tulevaisuuden vision ja strategian suuntaviivat sekä ideoitiin uutta.

Auringon alla työskentely tuotti hedelmää – henkilöstö pääsi todella irti arjesta uudessa ympäristössä ja Efiman uutta strategiaa ja visiota työstettiin aivan uudella energialla matkan aikana. Efimalaiset ideoivat uutta yrityksen tulevaisuutta varten ja tekivät niiden pohjalta mahtavia aloitteita. Tätä offsite-matkat ovat parhaimmillaan – työskentelyä ja hauskanpitoa inspiroivassa ja virkistävässä ympäristössä.

Miksi Elämys Group ja Private Skies?

Ulkomailla järjestettävät henkilöstötapahtumat ja -matkat ovat yritykselle suuri panostus, jotka parhaimmillaan vaikuttavat henkilöstön sitoutumisen ja motivoitumisen kautta yrityksen menestykseen pitkällä tähtäimellä.

Tällaisen tapahtuma- ja matkakokonaisuuden järjestäminen vaatii kuitenkin vahvaa ammattitaitoa ja pitkän linjan kokemusta, jotta matka on varmasti alusta loppuun onnistunut ja unohtumaton elämys kaikille osanottajille. Private Skies ja Elämys Group ovat yhdessä ainutlaatuinen, joka ainoana Suomen markkinassa pystyy järjestämään tapahtumia ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen minne tahansa maailmassa.

Efima oli ehdottoman tyytyväinen panostukseensa – ammattilaisten suunnittelemalla ja toteuttamalla matkalla koko lähes 100 hengen ryhmä pystyi todella keskittymään matkan tarkoitukseen ilman huolta järjestelyistä ja aikatauluista.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö