Syksy on tuonut kirpeiden ilmojen lisäksi kentille ja ruutuihimme rutkasti urheilua. Jääkiekon SM-liiga on jo käynnissä täydellä tohinalla ja joukkueista Kärpät, Tappara, HIFK, JYP ja TPS ovat kuluneen syksyn aikana olleet mukana myös Champions Hockey Leaguessa, CHL:ssä. CHL-otteluita pelataan ympäri Eurooppaa ja näiden pelien aikataulun yhdistäminen SM-liigan peleihin vaatii tarkkaa suunnittelua, sillä pelien välissä pelaajien tulisi pystyä palautumaan ja huoltamaan kehoaan.

Tilauslentojen käyttäminen jättää enemmän aikaa palautumiseen

Huipputasolla menestys on usein kiinni myös pienistä asioista. Tähän kuuluu urheilijan elämässä muun muassa harjoittelu, ruokavalio ja riittävä lepo. Jotta kaikki palaset saadaan loksahtamaan kohdilleen, on ajankäytön optimointi koko toiminnan ytimessä. Urheilujoukkueiden peliaikataulut ovat tiukkoja ja välimatkat pitkiä, joten matsien välissä ei aikaa jää lepoon, mikäli matkustusajat ovat pitkiä.

Jokainen joukkue pelaa voittaakseen ja pyrkii optimoimaan kaiken tekemisen tukemaan joukkueen suoritusta, joten miksi viettää yhtään ylimääräistä tuntia tien päällä? Reittilentoja yhdistelemällä matkustusajat venyvät, kun taas käyttämällä tilauslentoja joukkueet voivat lentää perille suoralla charterlennolla joukkueen omassa aikataulussa.

Kun joukkue lentää välimatkat pelistä toiseen tilauslennolla, kentälle ei tarvitse saapua tunteja aikaisemmin. Painavimmatkin matkatavarat checkataan koneeseen jouhevasti, turvatarkastukset sujuvat bisnesterminaaleissa helposti ja nopeasti, lähtöportille saapuessa voi kävellä suoraan koneeseen ja peliin liittyviä palavereita voidaan käydä yläilmoissa kaikessa yksityisyydessä. Mikä parasta, koneessa pisimmätkin pelaajat saavat nauttia jalkatilasta ja ruokailu sekä muu tarjoilu koneessa räätälöidään joukkueen tarpeiden mukaan.

Suuremmatkin faniryhmät lentävät helposti peleihin kannustamaan

Kun joukkueet pelaavat ulkomaisissa arvokisoissa, matkustaa mukana usein myös innokas kannustusjoukko. Kuten on nähty esimerkiksi koripallon maajoukkueemme Susijengin peleissä, voi positiivinen fanilauma nostaa tunnelman kattoon ja olla yksi niistä pienistä voittoon vaikuttavista asioista. Sama pätee lajissa kuin lajissa – kun joukkueen omat kannattajat ovat paikalla pitämässä ääntä, nousee voitontahto usein joukkueella vielä asteen korkeammalle tasolle.

Private Skies järjestää niin joukkueesi kuin fanit perille peliin kuin peliin. Kilpailutamme tilauslennot laajasta yhteistyöverkostostamme ja kalustoa on tarjolla moniin eri tarpeisiin niin pienen seurueen liikelentokoneesta aina 500 hengen charter-lentoon asti. Lennon jälkeen niin joukkue kuin fanitkin ovat virkeitä ja valmiina matsiin.

Ota siis yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin kartoitamme tarpeisiinne sopivat kuljetusratkaisut. Muistathan, että mikäli tilauslento ei olisi tarpeisiinne sopiva vaihtoehto, kilpailutamme tarpeen tullen ryhmällenne myös reittiliput erinomaisilla peruutusehdoilla ja charterlennon palvelulla.

Private Skies toimii yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group ja Private Skies ovat yhdessä ainutlaatuinen taho, joka ainoana Suomessa pystyy järjestämään tapahtumia ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen minne tahansa maailmassa.

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö