Charter

Private Skies järjestää ryhmäsi perille kongressiin, festivaaleille tai muuhun tapahtumaan kotimaassa ja ulkomailla vaivattomasti. Charter-lento tarjoaa ratkaisun reittilentojen suunnittelu- ja organisointihaasteisiin. Isommat ryhmät aina 500 matkustajaan saakka pääsevät charter-lennon avulla perille kohteeseen yhtä aikaa ja toivotun aikataulun mukaisesti.

Private Skiesin kautta varatut charter-lennot ovat usein myös hinnaltaan kilpailukykyinen vaihtoehto reittilennoille, kun kyseessä on suurempi ryhmä. Kilpailutamme puolestasi luotettavat charter-operaattorit, etsimme parhaat hinnat, hoidamme turvallisesti yhteistyö- ja sopimusasiat ja järjestämme sekä lennot että tarvittavat lisäpalvelut ryhmän toiveiden mukaisesti.

 

Potkuri­turbiini charter-koneet

Potkuriturbiinikone on ihanteellinen alle 70 matkustajan ryhmälle ja lyhyelle alle 2000 km matkalle. Tämä luokka on edullinen ja luontoystävällinen tapa matkustaa, sillä uusien innovaatioiden avulla koneet ovat hiljaisia ja tehokkaita. Pienemmän kokonsa vuoksi luokan koneet pystyvät laskeutumaan lyhyillekin kiitoradoille. Koneeseen voidaan järjestää räätälöity tarjoilu ja koneen personointi erikoistilanteisiin on mahdollista.

Keskisuuret charter-koneet

Keskisuuret suihkumoottorikoneet on yleisimmin käytetty koneluokka charterlennoilla. Tämä luokka on paras valinta keskisuurelle 70–200 matkustajan ryhmälle sekä pidemmille lennoille 6000 km asti. Tarjonta on monipuolista ja sen vuoksi kilpailukykyinen vaihtoehto reittilennoille on helppo löytää.  Kuten edellisessä luokassa palveluiden räätälöinti erikoistilanteisiin on mahdollista.

Suuret charter-koneet

Kun ryhmän koko kasvaa yli 200 matkustajaan tai kyseessä on kaukolento, on laajarunkokone oikea valinta. Laajarunkokoneita voidaan muokata monipuolisesti asiakkaan tarpeisiin. Koneeseen saadaan helposti eri matkustajaluokkia tai koko kone voidaan varustaa VIP-lentoja varten suuremmilla ja mukavammilla penkeillä. Tarjoilut on myös mahdollista räätälöidä erittäin monipuolisista vaihtoehdoista.

 

Pyydä tarjous