Jos kesällä on tarve päästä mukavasti ja ripeästi hieman kauemmaksi, mutta autossa tai junassa istuminen ei syystä tai toisesta innosta, kannattaa tutustua helikopterilla matkustamiseen! Helikopterilennolla voi tehdä yleensä 0,5–3 tunnin pituisia matkoja ja suoraan lähtöpaikasta määränpäähän.

Sää vaikuttaa lentoon lähtöön ja matkanopeuteen

Keskimäärin helikopterilla pääsee kulkemaan 185 km/h. Navakka vastatuuli voi kuitenkin hidastaa matkantekoa 155 km:iin/h. Hyvällä myötätuulella matkanopeus voi taas olla jopa 200 km/h.

Esimerkiksi matka Helsingistä Seinäjoelle kestääkin vain alle 2 tuntia, kun autolla samaan matkaan menee helposti yli 4 tuntia.

Sää voi olla kuitenkin lennon kokonaan estävä tekijä. Lentopäivän sää on aina otettava ennalta huomioon, ja esimerkiksi myrskyssä tai sumussa ei voi lentää helikopterilla. Jos tuuli on kovin puuskaista, esim. 20 m/s, silloin ei myöskään ole turvallista helikopterilennolle. Muuten itse kova tuuli ei ole estä lentämiselle.

Säärajoitteiden lisäksi yksimoottorisilla kopterillamme ei voi lentää avomerellä. Voimme kuitenkin järjestää lentoja saaristossa. Toisin sanoen helikopterin vuokraus matkalle Maarianhaminaan onnistuu hyvin mutta Ruotsiin asti ei.

Voit tilata helikopterilennon lyhyelläkin varoitusajalla

Yleisesti ottaen voit tilata meiltä tarvitsemasi helikopterilennon lyhyelläkin varoitusajalla. Saat tällöin helikopterin vuokralle tarvitsemallesi ajalle ja reitille. Kesä on meille kiireistä aikaa, mutta yleensä kapasiteettimme riittää palvelemaan kaikkia.

Kun tiedämme, minkälaisesta reitistä ja aikataulusta on kyse, pystymme antamaan matkasta hintatarjouksen ja arvioidun lentoajan.

Kysy täältä tarjous helikopterin vuokrauksesta!

Mitä tietoja tarvitsemme?

Koska helikopterilennoilla turvallisuus on erityisen tärkeää, jo lakikin velvoittaa meitä tekemään paino/massalaskelman joka lennolle.

Tätä varten tarvitsemme jo varausvaiheessa oikeat tiedot

  • matkustajien lukumäärästä
  • matkatavaroista ja niiden painoista
  • matkustajien painoista.

Näillä tiedoilla varmistamme, että helikopterilentosi sujuu joutuisasti ja turvallisesti määränpäähän saakka.

Tutustu lisää helikopterin vuokrauspalveluihimme!

Pyydä tarjous tarjouspyyntölomakkeella

Jätä ilmainen tarjouspyyntö – saat nopeasti tarjouksen parhaista vaihtoehdoista

Jätä tarjouspyyntö