Privatjet

Vid behov av snabb transport lönar det sig att hyra en privat jet. Den ökade flexibiliteten möjliggör att kostnader för hotellövernattningar och anslutningsflyg kan undvikas. Genom en välplanerad flygresa med privatjet går det således att spara både tid och pengar. 

Vi på Private Skies kan genom vår opartiska kunkurrensutsättning finna det bästa priset för er. Vi ordnar även tilläggstjänster enligt dina önskemål, såsom VIP-transport till flyget och specialbeställd catering. 

 

Turboprop privatflyg

Turbopropplan är det perfekta valet för resor under 2500 km och är ett förmånligt och förnuftigt sätt att resa. Med denna flygplanstyp är det möjligt att landa på mindre flygplatser än tidigare och därigenom ta sig än närmare sin slutdestination. Turbopropplanens interiör och inredning motsvarar en mindre affärsjet. I samband med att nya plankoncept uppkommit har just denna flygplanstyp ökat i popularitet vilket gjort affärsflygningar en förnuftig lösning för allt fler.

Liten privatjet

När resans längd överstiger 2500 km är ett liten affärsjet ett utmärkt alternativ. Även destinationer som ligger mera avlägset nås smidigt på grund av att marschfarten är högre än hos turbopropplan. Vid längre resor är det även lättare att hitta det rätta planet tack vare det mångsidiga utbudet av små affärsjetplan.

Stor privatjet

Man bör välja ett stort affärsjetplan då resans längd ökar (exempelvis interkontinentala flygningar) eller passagerarantalet överstiger 8 personer. Förutom en högre marschfart är planen rymligare och mera anpassningsbara. Med denna flygplanstyp når man avlägsna destinationer snabbt och smidigt. De flesta planen är även utrustade med eget sovrum och dusch.

 

Be om en offert