Private Skies Ab

Private Skies är en finsk flygmäklare med professionell och kundinriktad service. Vårt team av experter inom luftfart och kundservice hjälper er hitta de bästa möjliga flyglösningarna just för er. Vår målsättning är att främja luftfartsindustrin genom att underlätta uthyrningen och användningen av charter- och affärsflyg. Kort sagt, vi hjälper våra kunder att spara både tid och pengar genom en effektiv kartläggning av luftfartsuthyrningen.

Vår verksamhet grundar sig på ett omfattande samarbetsnätverk och en opartisk konkurrensutsättning. I våra samarbetspartners flygflottor finns affärsjetplan, större charterplan och vid behov även helikoptrar och fraktplan. Vi håller oss konstant uppdaterade på de snabba förändringarna inom flygbranschen och söker aktivt efter nya pålitliga samarbetspartners.  

Private Skies samlar all charterflygservice under ett och samma tak. Via oss får ni alltid ett luftfartyg som passar just er situation bäst till det förmånligaste priset. Vi konkurrensutsätter alltid den ändamålsenliga utrustningen och företagen genom vårt omfattande nätverk av samarbetspartners. Anbudsförfarandet är täckande och alltid gratis för kunden. Vårt nätverk sprider sig runt hela världen så vi kan hjälpa er med era transportbehov oavsett var det behövs.

 

Vår mission

Är att erbjuda kundiriktade charterflygtjänster som karaktäriseras av hög kvalitet och pålitlighet.

 

Vår vision

Är att vara nordens ledande flygförmedlare inom fem år. 

 

Till våra tjänster