Tilauslentopalvelut siirtyvät uuteen vuoteen

 
Mennyt vuosi tilauslentoalalla on ollut jälleen vaiherikas ja täynnä uusia oivalluksia!
 
Menneen vuoden aikana olemme vakiinnuttaneet asemaamme Suomessa ja siirtyneet myös Ruotsin markkinoille. Meidät on hyväksytty jäseniksi sekä Fbta, GBTA että EBAA järjestöihin ja pyrimme toimimaan niissä aktiivisesti. Vuoden 2015 tärkeimpiin edistysaskeliin kuuluu lisäksi tarjoamamme liikelentojen hintatakuu sekä uudet maksutavat, jotka nopeuttavat varausprosessia. Erittäin suositun charter-palvelumme rinnalle ovat nousseet liikelennot, joiden myynti on moninkertaistunut menneen vuoden aikana. Erityisesti lyhyellä varoitusajalla tarvittavat henkilö- ja rahtikuljetukset ovat nousseet ajankohtaisiksi.
 
Myllerrykset lentoalalla jatkuivat ja vuoden aikana sekä FlyBe että Estonian Air ovat poistuneet markkinoilta vaikeuttaen charter-saatavuutta Suomessa. Talous osoittaa kuitenkin pikkuhiljaa elpymisen merkkejä Euroopassa ja tämä näkyy toivottavasti myös lentoalalla tulevan vuoden aikana. Uusia applikaatioita ja palveluita lentojen vertailuun ja varaamiseen putkahtelee markkinoille kiihtyvää vauhtia. Isompien charter-lentojen vertailuun ei applikaatioista toistaiseksi ole apua, mutta liikelentojen osalta tämä toki helpottaa asiakkaan päätöksen tekoa. Ensi arvoisen tärkeäksi nousee kuitenkin yhteistyökumppanin luotettavuus ja palvelun henkilökohtaisuus. Kuinka tavoitat palvelun tarjoajan, missä puheluusi vastataan ja kuinka hyvä paikallistuntemus toimijalla on. Private Skies takaa edelleen henkilökohtaisimman palvelun tinkimättä kilpailutuksen kattavuudesta.
 
Vuoden mittaan olemme jälleen oppineet paljon ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme tarjotaksemme entistäkin parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme esimerkiksi parantaneet charter-palveluamme ja lähetämme henkilökohtaisesti matkaan jokaisen Helsingistä lähtevän charter-lennon. Näin varmistamme, että kaikki järjestelyt toimivat sujuvasti ja pystymme reagoimaan välittömästi yllättäviinkin tilanteisiin. Tämän lähtöavustuksen saa lisäpalveluna tietenkin kaikkiin lentoihimme. Otamme mielellämme palautetta vastaan jatkossakin ja teemme jatkuvaa kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Luotettavat yhteistyökumppanit ja tyytyväiset asiakkaat ovat edelleen toimintamme perusta.
 
Lähdemme jälleen innolla kohti uutta vuotta ja uusia haasteita. Tervetuloa mukaan!