Private Skies Oy

Private Skies on suomalainen tilauslentopalveluja välittävä yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua asiantuntemuksella. Olemme joukko ilmailu- ja palvelualan ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää tilauslentoalaa ja auttaa yrityksiä kehittämään tilauslentopalveluiden käyttöä ja siten säästämään aikaa ja rahaa. Yritys on perustettu vuonna 2014 selkeään tarpeeseen tuomaan hajanaisen tilauslentotarjonnan asiakkaan ulottuville helposti ja tehokkaasti.

Toimintamme perustuu kattavaan yhteistyöverkostoon ja puolueettomaan kilpailutukseen. Yhteistyökumppaneidemme kalustoista löytyvät liikelentokoneet, charterkoneet, rahtikoneet sekä helikopterit. Seuraamme lähietäisyydeltä nopeasti muuttuvaa ja kehittyvää lentoalaa ja pystymme näin uusimman tiedon turvin palvelemaan asiakkaitamme parhaiten. Verkostomme kasvaa koko ajan ja etsimme aktiivisesti uusia luotettavia yhteistyökumppaneita.

Private Skies tuo kaikki tilauslentopalvelut yhden puhelinsoiton päähän. Kilpailutamme tapauskohtaisesti sopivimman kaluston ja yhtiön laajasta yhteistyöverkostostamme ja kauttamme asiakas saa aina tarpeeseen parhaiten sopivan kaluston sekä edullisimman hinnan. Kilpailutus on kattava ja asiakkaalle ilmainen. Olemme verkostoituneet ympäri maailman, joten kauttamme saa nopeasti kuljetuspalvelua missä ikinä sitä tarvitaan!
 

Visiomme

On olla Pohjoismaiden johtava tilauslentopalveluja tarjoava yritys viiden vuoden sisällä.
 

Missiomme

On tarjota tilauslentopalveluita asiakaslähtöisesti panostaen palvelun laatuun ja luotettavuuteen.
 

Siirry palveluihimme