Shuttle

Shuttle-palvelu luo tarpeen mukaan väliaikaisia lentoreittejä kohteisiin, jotka kärsivät huonoista lentoyhteyksistä, tai ovat muutoin heikosti saavutettavissa. Väliaikaisia Shuttle-reittejä voidaan muodostaa vaikkapa tapahtumiin, kuten Savonlinnan Oopperajuhlat, Pori Jazz tai Neste Oil Rally, joiden aikana matkustustarve tiettyyn kohteeseen kasvaa hetkellisesti. Toinen esimerkki on matalan sesongin kaudet esimerkiksi hiihtokeskuksissa, jolloin säännöllistä reittiliikennettä ei ole.
Kalusto on valittavissa täysin matkustajamäärän ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yhteistyökumppaneidemme laajasta kalustovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja pienistä kuuden matkustajan koneista aina satojen matkustajien laajarunkokoneisiin. Myös reitti voidaan muodostaa asiakkaan toiveiden mukaan – kohteet ovat vapaasti valittavissa ja aikataulut räätälöitävissä yksityiskohtaisesti. Matkustajia voidaan ottaa kyytiin monesta lähtöpaikasta ja lennättää yhdessä lopulliseen kohteeseen.
Väliaikaisen reitin kesto voi olla yhdestä lennosta kuukausia kestävään sarjaan. Sarjan tiheys voidaan sovittaa tarpeen mukaan järjestämällä useita lentoja päivässä tai vain yksi lento kuukaudessa.

Shuttle Extra –lisäpalvelut

Shuttle -lennoista voi tehdä unohtumattoman elämyksen lisäpalveluiden avulla. Vain mielikuvitus on rajana, kun palvelua räätälöidään asiakaskohtaisilla lisäpalveluilla.

Esimerkkejä lisäpalveluista:

  • Koneiden personointi omilla ulkopinnan teippauksilla, sisustuksen värivalinnoilla jne.
  • Loungen tai Business terminaalin hyödyntäminen
  • Tarjoilujen räätälöinti monipuolisista vaihtoehdoista
  • Yksityiskuljetukset lentokentälle henkilöautoilla, pikkubusseilla tai VIP-linja-autoilla.

 

Pyydä tarjous