Helikopteri

Helikopterilento on erinomainen valinta lyhyille matkoille ja siirryttäessä kohteisiin, joissa ei ole lentokenttää. Se on myös hyödyllinen työkalu ilmasta käsin tehtävään työhön, kuten nostotöihin ja materiaalikuljetuksiin haastavissa kohteissa. Yhteistyökumppanimme järjestävät myös helikopterilennot erilaisiin tilaisuuksiin. Maisema- ja elämyslennätykset ovat esimerkkejä laajasta tarjonnasta. On kyseessä sitten henkilökuljetus tai työlento, kilpailutamme aina parhaat operaattorit tapauskohtaisesti.  

 

Pieni helikopteri 

Pieni helikopteri soveltuu erinomaisesti 1-4 matkustajan kuljetuksiin lyhyelle matkalle tai maisemalennätykseen. Erilaiset kuvauslennot ja esimerkiksi riistanlaskentalennot onnistuvat edullisesti ja kätevästi tämän luokan koptereilla.

Keskisuuri helikopteri

Keskisuurta helikopteria käytetään 1-6 henkilön kuljetuksiin ja maisemalennätyksiin. Kopteri soveltuu erinomaisesti keskisuurten rahtien viemiseen eristettyihin kohteisiin niin saareen kuin tunturiinkin. Kopterilla voidaan myös suorittaa monipuolisesti työlentoja, kuten sähkölinjojen puuleikkauksia ja erilaisia nostotehtäviä.

Suuri helikopteri

Isolla helikopterilla saa lisäarvoa tapahtumiin tai siirrettyä nopeasti isommankin ryhmän työntekijöitä tai asiakkaita. Kopterilla lentää mm. Helsingin keskustasta Tallinnan* keskustaan 18 minuutissa ilman lentokentän jonoja tai lähtöselvityksiä. Tapahtumissa suuri helikopteri tarjoaa elämyksen isommalle ryhmälle kerrallaan, sillä kyytiin mahtuu jopa 15 matkustajaa.

*HUOM Suuria tai kaksimoottorisia helikoptereita ei toistaiseksi ole saatavilla enää Suomessa tai Virossa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin. 

Pyydä tarjous