Events

Private Skies Events järjestää matkat hetki hetkeltä suunniteltuina ja kaikki yksityiskohdat huomioiden.

Toteutamme matkat yhteistyössä Elämys Groupin kanssa. Tuttuun kohteeseen matkustaessanne hoidamme kaikki käytännönjärjestelyt tarkkaan ohjeidenne mukaisesti varmistaen aikataulun sujuvuuden ja kaikkien toivottujen palveluiden saatavuuden.

Matkustettaessa uuteen kohteeseen, edustajamme tutustuu kohteeseen, ravintoloihin ja toimijoihin paikan päällä etukäteen, varmistaaksemme parhaat majoitusvaihtoehdot sekä ainoastaan erinomaiset ravintolat ja toimivat aktiviteetit ryhmällenne. Mukana matkalla on myös riittävä määrä henkilökuntaamme, varmistamaan että matkanne etenee sujuvasti ja tehokkaasti ainutkertaisena elämyksenä kotiovelta alkaen. Näin asiakkaamme voi keskittyä olennaiseen eli huomioimaan työntekijöitään ja nauttimaan yhdessäolosta.

 

Yhteistyössä Elämys Group 

Kaikki haluavat kokea elämyksiä. Elämyksillä motivoidaan ja kannustetaan henkilöstöä, ylläpidetään ja kehitetään asiakassuhteita ja sekä kohotetaan tärkeät tapahtumat ikimuistoisiksi.

Me Elämys Groupissa teemme elämyksiä jotta asiakkaamme menestyisivät: henkilöstö motivoituu, sidosryhmät sitoutuvat ja prospektit kiinnostuvat. Meille elämys on hyvin suunniteltu ja toteutettu lokaali tai kansainvälinen tapahtuma, jossa osallistujat viihtyvät ja asiakkaamme viesti välittyy tehokkaasti.

Teemme elämyksiä 30 vuoden kokemuksella. Käytössämme on kaikki tapahtuma- ja matkajärjestäjän työkalut ja asiantuntijamme ovat pitkän linjan tapahtumatuottajia sekä matka-asiantuntijoita.

 

Kokous- ja ryhmämatkat

Järjestä esimerkiksi seuraava johtoryhmän kokous jännittävässä kohteessa. Uusi ympäristö tuo uusia näkökulmia ja ideoita yrityksellenne. Kokouksen järjestäminen poissa tutuista kuvioista auttaa keskittymään olennaiseen ja on erittäin innovatiivista ja tuottoisaa. Yhdistä kokousmatkaanne mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja sekä kulinaristisia kokemuksia paikallisten ruokien ja juomien parissa. 

Messu- ja opintomatkat

Järjestä asiakkaille unohtumaton messumatka tai henkilöstölle tehokas opintomatka. Varsinaisen tapahtuman lisäksi voitte tutustua paikallisiin toimijoihin. Hoidamme järjestelyt vierailuille esimerkiksi paikalliseen sairaalaan tai mielenkiintoiselle rakennustyömaalle.

 

Ammattitaitoiset oppaamme voivat myös suunnitella matkat tietyn teeman ympärille löytäen alueen mielenkiintoisimmat vierailukohteet. Huolehdimme matkan jokaisesta yksityiskohdasta, johon kuuluu tietenkin ruokailut hyviksi todetuissa ravintoloissa sekä majoitus toiveidenne mukaan.
 

Incentive-matkat

Työntekijöiden uurastuksen palkitseminen lisää motivaatiota ja työintoa tulevaa varten. Palkintomatkalla, voi palkita osaston tai koko henkilöstön asetetun tavoitteen saavuttamisesta.
Elämykset nostavat suosiotaan myös esimerkiksi palkitessa parhaita myyjiä tai jälleenmyyjiä. Räätälöimme palkinnoksi paketin, joka sisältää aktiviteetteja ja kokemuksia lähellä tai kaukana. Innoittavan kokemuksen muistot säilyvät pitkään.
 

Kick-off -matkat

Onko yrityksessänne tehty organisaatiomuutoksia tai oletteko aloittamassa uutta projektia tai hanketta? Silloin kannattaa lähteä hyvin suunnitellulle kick-off -matkalle, jonka aktiviteetit ovat suunniteltu ryhmähengen nostattamiseksi. Kick-off -matka sopii niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Yhdistä tehokas kokoustyöskentely erilaisiin elämyksiin. Iltaisin tutustutte paikalliseen kulttuuriin ja tunnelmaan alueen parhaita ruokia ja juomia nauttien.

Pyydä tarjous