Rahti

Private Skies Rahti auttaa kuljetuksen erityistilanteissa. Kun tarvitaan kuljetusta nopealla aikataululla, erikoisemmalle rahdille tai vaikka mekaanikkotiimille, löydämme ratkaisun laajan yhteistyöverkostomme avulla. Kokeneet yhteistyökumppanimme lentävät rahdin lähimmälle kentälle jopa saman päivän aikana. Laajan verkostomme avulla voimme tarjota oikean kaluston kaikkeen lentorahtiin ja kattava kilpailutus takaa lisäksi kilpailukykyisen hinnan.

 

Pieni rahti

Pienen rahdin kuljettaminen ei vaadi isoa kalustoa eikä erikoisia järjestelyjä ja yleensä tällainen rahti kulkeekin kätevästi tavallisia rahtireittejä pitkin.  Kun kyseessä on kiireellinen kuljetus, voivat tavallisten rahtiverkostojen aikataulut kuitenkin olla esteenä kuljetuksen onnistumiselle. Yhteistyökumppanimme kuljettavat rahdin 1500kg asti vaivattomasti ja edullisesti suoraan kohteeseen. Kätevästi kulkevat niin dokumentit, varaosat kuin arvokuljetuksetkin, joille takaamme turvallisen ja huolellisen toimituksen suoraan vastaanottajalle.

Suuri rahti

Kookas tai painava rahti voi olla haasteellinen kuljettaa tavallista rahtiverkostoa hyödyntäen. Suuret yksiköt kuten ajoneuvot, suuret moottorit ja esimerkiksi painavat metallikomponentit mahtuvat harvoin reiteille rajallisen tilan määrittäessä sallittuja pakettikokoja. Lisäksi aikataulut ovat aina riippuvaisia valmiiksi määritellyistä yhteyksistä. Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme järjestämään räätälöityjä lentorahtikuljetuksia asiakkaidemme tarpeisiin riippumatta kuljetettavan rahdin koosta.

Service miehistöt

Mekaanikot, huoltotiimit ja varaosat saadaan tarvittaessa liikkumaan nopeasti. Myöhästymiset työmaalla voivat johtaa merkittäviin lisäkustannuksiin, joten ongelmatilanteissa mekaanikko ja varaosa on saatava kohteeseen välittömästi. Useassa kohteessa tehtävä toimenpide voidaan hoitaa tehokkaasti yhdellä huoltotiimillä käyttämällä kiiretilanteissa omaa konetta. Huoltotiimin ajankäyttö tehostuu, kun kone odottaa heitä paikan päällä ja kohteen valmistuttua jatkaa matkaa välittömästi. Yhteistyökumppaneidemme kautta saamme järjestettyä erikokoisten ryhmien siirtymiset myös haastaviin kohteisiin nopealla aikataululla.

Erikoisrahti

Erikoisrahtia ovat mm. eläinkuljetukset, tuoretuotteet, vaaralliset aineet sekä öljy- ja kaasukuljetukset. Kaiken erikoisrahdin kuljettamiseen tarvitaan erityisluvat sekä operaattori, joka täyttää Kansainvälisen ilmakuljetusliiton IATA:n vaatimukset. Verkostostamme löytyy operaattoreita, joilla on vuosikymmenten kokemus ilmakuljetuksista ympäri maailman ja kaikki yhteistyökumppanimme täyttävät IATA:n vaatimat ehdot. Laajan verkostomme kautta järjestämme haastavatkin rahtioperaatiot kilpailutetuin hinnoin. Pystymme järjestämään myös helikopterilla tehtävät ilmasiirrot.

 

Pyydä tarjous