Liikelennot

Private Skies tarjoaa monipuoliset liikelentopalvelut niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Käyttämällä liikelentopalvelujamme säästät sekä aikaa että tehokkaasti käytettynä myös rahaa. Perinteisiä reittilentoja käytettäessä tulee usein huomioida mm. hotelliyöt, juna- ja taksimatkat sekä useat ruokailut, jotka voi välttää käyttämällä räätälöityjä liikelentopalveluja. Räätälöinnillä ja reittien optimoinnilla voidaan matkasta tehdä myös ekologisempi, erityisesti syrjäisempien kohteiden osalta. Tärkeintä on aina valita sopivin kalusto ja operaattori kullekin matkalle. Private Skies kilpailuttaa kattavasti operaattorit, etsii parhaat hinnat, hoitaa turvallisesti yhteistyö- ja sopimusasiat sekä järjestää lennot ja tarvittavat lisäpalvelut toiveidesi mukaisesti. 

 

Potkuri­turbiini

Potkurikone on täydellinen valinta, kun matkan pituus on alle 2500km ja halutaan valita edullinen ja järkevä matkustustapa. Luokan koneilla pääsee laskeutumaan pienemmille kentille kuin aikaisemmin ja näin vieläkin lähemmäksi haluttua kohdetta. Sisätiloiltaan sekä varustelutasoiltaan potkuturbiinikoneet vastaavat pieniä liikesuihkukoneita. Uusien konekonseptien myötä juuri tämä luokka on nostanut suosiotaan ja liikelennot ovat järkevä ratkaisu yhä useammalle yritykselle.  

Pyydä tarjous

Pieni liike­suihkukone

Kun matkan pituus kasvaa yli 2500km, on pieni liikesuihkukone erinomainen valinta. Myös kauempana olevat kohteet saavutetaan joutuisasti sillä matkalentonopeus on suurempi kuin potkuriturbiinikoneissa. Pidemmän matkan tarpeisiin on lisäksi helpompi löytää juuri se oikea kone, sillä tarjonta ja varustelu on tässä luokassa monipuolisempaa.

Pyydä tarjous

Iso liike­suihkukone

Iso liikesuihkukone on syytä valita, kun matkan pituus kasvaa (esim. mannertenväliset ja kaukolennot)  tai matkustajamäärä nousee yli 8 henkilön. Kone tuo mukanaan nopeuden lisäksi suuremmat tilat sekä monipuolisemman muunneltavuuden. Tämän luokan koneilla pääsee kaukokohteisiin nopeasti ja huolettomasti. Useimmissa koneissa on mahdollisuus myös omaan makuuhuoneeseen sekä suihkuun.

Tee hinta-arvio tai Pyydä tarjous

 

Hintaturva

Uutuutena tarjoamme Business-palveluumme hintaturvan. Kun pyydätte meiltä tarjouksen 1-18 -paikkaiselle liikelentokoneelle, etsimme lennollenne parhaan hinnan. Mikäli kuitenkin saatte tämän jälkeen muualta edullisemman tarjouksen samalle matkalle, lupaamme tarjota lennon samaan hintaan. Lentojen tilaaminen Private Skiesin kautta on siis turvallista ja helppoa!
 

Hintaturvan ohjeet ja ehdot

Hintaturva koskee Liikelennot-palvelun 1-18 -paikkaisia lentokoneita ja suomalaisia operaattoreita. Hintaturva takaa lennollenne saman tai edullisemman hinnan kuin kilpailijalla, mutta on voimassa ainoastaan, jos tarjous on pyydetty ensin Private Skiesilta. Hintaturvan voi lunastaa esittämällä edullisemman tarjouksen, joka on päivätty Private Skiesin tarjouksen jälkeen ja tällöin tarjoamme lennon samaan hintaan. Hintaturvan piiriin kuuluvat ainoastaan leimalla varustetut tarjoukset.