Welcome aboard - Private Skies laajenee!

 

 

Vuodesta 2014 alkaen olemme tuoneet hajanaisen tilauslentotarjonnan asiakkaan ulottuville helposti ja tehokkaasti ja kilpailutamme asiakkaillemme ilmaiseksi tilauslentojen lisäksi nykyään myös reittiliput tarpeen tullen sekä järjestämme asiakkaillemme yritys- ja ryhmämatkoja yhdessä kumppaneidemme kanssa. Vuosi 2017 oli Private Skiesille erittäin onnistunut ja entisestään kasvavan kysynnän myötä olemme kasvattaneet tiimiämme merkittävästi alkuvuodesta 2018!

Meille täällä Private Skiesilla on tärkeää palvella asiakkaitamme aina nopeasti, ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti, minkä vuoksi uudet tiimimme jäsenet ovatkin kansainvälisiä pitkän linjan ilmailualan ja myynnin ammattilaisia ja vievät toimintaamme asiakas edellä eteenpäin.

Toivotammekin uudet tiimimme jäsenet lämpimästi tervetulleiksi taloon! Alla voit tutustua tarkemmin Villen, Annikan, Lisan, Matiaksen ja Leevin taustaan ja rooleihin Private Skiesilla.  Jätäthän verkkosivuillamme tarjouspyynnön tilauslentoa, ryhmämatkaa tai reittilippujen kilpailutusta varten ja tiimimme jäsenet ottavat sinuun pikaisesti yhteyttä!

 

Ville Väisänen

Charter Manager

Ville Väisänen aloitti Private Skiesin Charter Managerina tammikuussa 2018 ja on tärkeä vahvistus tiimiimme. Villen vahvuuksia ovat vankka kansainvälinen kompetenssi, loistavat kieli- ja viestintätaidot sekä vuosien kokemus ilmailualasta.

Ville vastaa yhtiössämme ensisijaisesti siitä, että koneet tilauslentoja varten löytyvät parhain hinnoin ja aina ajoissa, ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja kaikki heidän tarpeensa otetaan tilauslentoja järjestäessä huomioon.

 

Annika Eerola

Sales Manager

 

Annika tuli Private Skiesille myyntijohtajaksi ja tuokin taloon entisestään vankkaa osaamista pitkällä ilmailu- ja matkailuliiketoiminnan kokemuksella ja vahvalla kansainvälisellä verkostolla. Annikalla on vaikuttava työhistoria muun muassa Finland Society Travelin toimitusjohtajana, Malevin maajohtajana ja sekä Blue1:n ja Go! Aviaton Ltd:n myyntijohtajana.

Annikan päätehtävän Private Skiesilla on myynnin kasvattaminen, lentosarjat ja tilauslentojen hyödyntäminen incoming-matkailussa!

 

Lisa Keskinen

Key Account Manager, Sales Keski-Suomi

 

Lisa liittyi Private Skiesin tiimiin vastaamaan avainasiakkaista ja uusasiakashankinnasta Pirkanmaalla. Lisalla on pitkä kokemus myynnistä ilmailun parissa ja onkin ollut muun muassa Blue1:n organisaatiossa myyntipäällikkönä 8 vuoden ajan. Lisa puhuu neljää kieltä ja tuo tiimiin hienoa kansainvälistä osaamista ja matkailu- ja ilmailualan kokemusta!

 

Matias Laitsaari

Sales

 

Matias liittyi Private Skiesin myyntiosastoon alkuvuodesta ja vastaa osaltaan myynnin kasvattamisesta ja uusasiakashankinnasta! Matiaksella on mittava kokemus niin myynnistä kuin uusasiakashankinnastakin, ja on ollut vastuutehtävissä muun muassa Elisalla Office Managerina.

 

Leevi Hyvärinen

Sales

 

Leevi liittyi Matiaksen rinnalle uusasiakashankintaan ja hoitaa tehtäväänsä vuosien kokemuksella myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Myynti ja asiakaspalvelu ovat Leevillä verissä ja mittava työhistoria myynnin puolelta kertookin paljon – Leevi on ollut vastuullisissa myyntitehtävissä muun muassa Kotivolla, Holiday Club Resortsilla ja Verisure Securitas Directillä.