Uusi perspektiivi juhlaan tai työhön – helikopterilennolla nostetta lyhyempiin siirtymiin, elämyksiin ja lentomatkustuksen erikoiskeikoille

 

 

Helikopterilennot yhdistetään helposti lentomatkustuksen erikoistapauksiin, joissa halutaan nopeita siirtymiä vaikeakulkuisessa maastossa tai pienten ryhmien luksuselämyksiä. Elämysmaineensa johdosta helikopterilento on myös suosittu luksuslahja.

Helikopterin käyttömahdollisuudet ovat kuitenkin sen keveyden ja ketteryyden ansiosta laajat, ja helikopterilennoilla saadaan helposti läheinen tuntuma lentämisen ja ilmassa olemisen tunteeseen. Helikopterilento on siten yksi parhaimmista matkustusvaihtoehdoista lyhyille matkoille ja siirryttäessä kohteisiin joissa ei ole lentokenttää, mutta helikopterilla on myös arkisempia sovellutuksia työkaluna ilmasta tehtävään työhön, kuten rahtikuljetuksiin ja nostotyöhön.

Pienellä helikopterilla maisemalennätyksiä, keskisuurella rahtikuljetuksia ja työlentoja

 

Kopterivalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä pieni ja keskisuuri helikopterimalli. Pienen helikopterin avulla toteutamme 1-4 matkustajan kuljetukset lyhyillä matkoilla tai maisemalennätyksessä. Pienen helikopterin käytössä vain mielikuvitus on rajana, ja esimerkiksi riistanlaskentalennot tai erilaiset kuvauslennot onnistuvat kätevästi pienellä kopterilla.

Keskisuuren helikopterin matkustajakapasiteetti on kuusi henkeä, ja sitä käytetään erityisesti maisemalennätyksiin sekä henkilö- ja rahtikuljetuksiin. Keskisuuri kopteri on erinomainen vaihtoehto keskisuurten rahtien kuljetukseen eristettyihin kohteisiin, ja koon tuoman voiman ansiosta myös työlennot, kuten nosto- ja puunleikkaustehtävät, käyvät käden käänteessä.

 

Private Skies mukana Jyväskylän Neste Oil Ralleissa – tartu maisemalennätyksen ja elämysten erikoistarjoukseemme!

 

Jyväskylässä on ajettu MM-rallia vuodesta 1951, ja jälleen heinä-elokuussa helikopteriliikenne vilkastuu kun kilpailu tuo kaupunkiin tuhansia kisavieraita. Autojen lisäksi helikopterit tuovat oman osansa tapahtuman elämystarjontaan, ja paikalle lennätetään lähes kolmekymmentä erilaista kopteria eri puolilta maata ja ulkomailta asti, ja myös Private Skies on mukana rallitunnelmassa koko kisaviikonlopun ajan.

Tarjoamme alkavan kesän kunniaksi nopeimmille kolmen matkustajapaikkaisen R44-kopterin kahden päivän kopterilennätykset yhden päivän hinnalla - erikoistarjouksena nyt la + su helikopterilennätykset 10,000€ + alv 10%!

Lentoelämykseen kuuluvat lennätykset kisaviikonlopun lauantaina ja sunnuntaina tapahtuman erikoiskokeelta toiselle, sekä majoitus-, ohjelma- ja illanviettopaikkoihin täysin asiakastoiveiden mukaan. Palvelukokonaisuus mahdollistaa luonnollisesti kokonaisvaltaisen räätälöinnin, ja yhdessä Elämys Groupin kokeneiden kollegoidemme avulla viikonloppuun voidaan yhdistää esimerkiksi muita aktiviteetteja tai tapahtumia, majoitus ja ruokailut. Voit lukea lisää keväällä startanneesta yhteistyöstämme Elämys Groupin kanssa täältä!

 

Matka- ja tapahtumajärjestämisen ammattilaiset palveluksessasi

 

Järjestämme tilauslennot erilaisiin tarpeisiin aina tapauskohtaisten toiveiden mukaan, ja myös helikopterilentojen osalta voit siten luottaa, että kilpailutamme parhaat toimijat, oli sitten kyseessä henkilökuljetus tai työlento. Tutustu verkkosivuillamme tarkemmin helikopteritarjontaamme ja ota meihin yhteyttä missä tahansa kysymyksissä tai tarjouspyynnön osalta, niin autamme sinua toteuttamaan tilanteeseesi parhaiten sopivan helikopterilennon!