Tilauslentojen FAQ – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 

 

Miten tilauslennon varausprosessi toimii? Mistä tiedän, millaisen konetyypin valitsen? Check-in, matkatavarat, lemmikki? Tilauslentojen maailma saattaa olla hämärän peitossa, ja moni asia voi arvelluttaa tiedonpuutteesta johtuen. Tilauslento on kuitenkin monessa tilanteessa kaupallista reittilentoa järkevämpi vaihtoehto – voit lukea aiemmasta artikkelistamme syitä tähän.

Kokosimme alle vastaukset useimmin kohtaamiimme kysymyksiin – nyt on hyvä tilaisuus lisätä omaa tilauslentotietämystä.

 

Miten varausprosessi toimii?

Yhteydenoton ja tarjouspyynnön jättämisen jälkeen ammattilaisemme lähettää tarpeeseesi parhaiten sopivista vaihtoehdoista tarjoukset. Jokainen tarjous sisältää selkeän erittelyn konetyypeistä, lentokentistä sekä syistä niiden valintaan. Saat rauhassa perehtyä vaihtoehtoihin, ja valinnan jälkeen lentokone varataan, ja sinulle lähetetään lennon yksityiskohdat. Saat yhdellä kertaa tiedon kaikesta tarvittavasta, mukaan lukien ohjeet terminaaliin saapumiseen.

Henkilökohtaisesti nimetty ammattilaisemme on ensisijainen kontaktitaho missä tahansa kysymyksissä, ja hän on myös tarjouspyynnön jättämisen jälkeen lähes aina tavoitettavissa. Myös tapaaminen on järjestettävissä terminaalissa ennen koneeseen nousua.

 

Miten valitsen sopivan lentokonetyypin?

Teemme lentokoneen valinnan sinulle mahdollisimman helpoksi – ammattilaisemme lähettää tehokkaan kilpailutuksen jälkeen tarjouksen parhaista vaihtoehdoista ja auttaa valinnan tekemisessä. Voit tutustua charter-konetyyppeihimme täällä, ja lisää vaihtoehtoja löydät verkkosivujemme Palvelut-osiosta.

 

Kuinka paljon matkatavaroita voin tuoda lennolle?

Saat tiedon tästä ennen lentoa, ja tarvittaessa myös lisämatkatavaroita voi tuoda. Matkatavaroita voi ylipäätään kuljettaa huomattavasti reittilentoja enemmän, ja myös erikoismatkatavaroiden, kuten golfmailojen tai laskettelusuksien, kuljetus onnistuu vaivatta.

 

Miten check-in hoituu?

Tilauslennon etuihin kuuluu, että myös check-in käy sujuvasti. Voit saapua parhaimmillaan vain varttia ennen lennon lähtemistä, ja joissain tapauksissa myös suora kuljetus yksityiskoneeseen onnistuu. Joustavaa, eikö?

 

Voinko kuljettaa lemmikkiäni tilauslennolla?

Ilman muuta! Lemmikin rokotusten on luonnollisesti oltava kunnossa, mutta muuten lemmikkejä voi kuljettaa mukavasti matkustamotilassa.

 

Tiesithän myös, että mikäli tilauslento ei osoittautuisi kohdallasi optimaalisimmaksi kuljetusratkaisuksi, Private Skies Groups -palvelun myötä kilpailutamme ilmaiseksi myös reittiliput! Saat siis yhdellä yhteydenotolla tarjouksen niin tilauslennoista kuin reittilipuistakin. Jätäthän tarjouspyynnön verkkosivuillamme ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!