Tilauslennolla päiväksi Nizzaan!

 

Yhden päivän matkat edustavat tämän hetken mielenkiintoisimpia matkustustrendejä. Yksi kymmenestä charterlennostamme on saman päivän paluulentoja, ja trendi on kasvava. Näyttääkin siltä, että lentäen toteutetut get awayt – joko liikematkojen tai lomamatkojen osalta – ovat tilauslentoasiakkaiden kasvavassa suosiossa!

 

Tilauslennolla nopeutta ja valinnanvapautta

Tilauslentäminen ja luksus yhdistetään tavallisesti, mutta luksus ei tarkoita vain yksityistä cabinia, nahkaistuimia ja shampanjaa - monille aika on nykyään suurinta luksusta. Tilauslentäminen mahdollistaa sen, että turhaa aikaa ei kulu mihinkään ylimääräiseen. Itse valittujen lähtö- ja paluulentoaikojen ansiosta yhden päivän reissusta saa kaiken mahdollisen irti.

Siirtymät passi- ja turvatarkastusten ohi voivat tapahtua jopa vartissa - ilman jonoja, ruuhkaa, odottamista tai loputtomia käytäviä. Kokonaisuudessaan tilauslentämisen avulla säästää useita tunteja verrattuna kaupallisiin reittimatkoihin, ja tämä tekeekin yhden päivän matkoista erittäin toimivia.

 

Helsingistä Nizzaan päiväksi, yksityislentokoneella

Näin kesäkuukausina matkustamme Nizzaan, joka Ranskan Rivierana on suosittu kohde päivämatkoille. Näin voit ottaa päivän luksusmatkasta kaiken irti:

 

08:00: Saapuminen Helsinki-Vantaan lentokentälle. Matkustamon tervehdyksen myötä on nopean passi- ja turvatarkastuksen jälkeen aika nousta lentokoneeseen, ja matka voi alkaa. Lentoaika on alle kolme tuntia, joten niin työskentely kuin rentoutuminen onnistuu mukavissa puitteissa.

 

10:15 - 10:30 (paikallista aikaa): Laskeutuminen Nizzaan. Ihaile lentokoneesta rannikon ja vuoriston värittämää upeaa Alppimaisemaa – Nizza on säännöllisesti äänestetty myös laskeutumismaisemaltaan yhdeksi maailman kauneimmista.

 

12:00: Tervetuliaismalja ennen lounasta. Nizzan keskusta sijaitsee vartin ajomatkan päässä lentokentästä, joten ennen lounasta on hyvin aikaa virkistäytymiseen.

Säilyttääksesi tuntuman huikeisiin maisemiin, suosittelemme La Terrassea (kattoterassilla sijaitseva ravintola Le Meridien -hotellissa) mahtavan sijainnin ja upean Enkelten promenadille avautuvan maiseman perusteella. Lounashetken kruunaa paikallisten suosima välimerellinen menu.

 

14:00: Rentouttava iltapäivä. Lounaan jälkeen on runsaasti aikaa nauttia Rivieran tunnelmasta. Päivästä voi räätälöidä itselleen unelmien lomapäivän – oli se sitten kävelyä rannalla, uintia meressä, rentoutumista yksityisrannalla, vesiurheilua, taidetta tai viinimaistelua - vain taivas on rajana!

 

18:30 (tai toiveesi mukaan): Lähtö takaisin Helsinkiin. On täysin valittavissasi, milloin on aika lentää takaisin kotiin – lentokoneesi on valmiina silloin kun sinä olet. Lyhyen ajomatkan jälkeen voit nauttia kevyen illallisen drinkkeineen paluulennolla.

 

22:30 (paikallista aikaa): Laskeuduttuasi Helsinkiin, auto voi olla valmiina viemään sinut näppärästi kotiin – rentoutuneena ja valmiina seuraavaan päivään.

 

Muita päivämatkakohteita

Nizzan lisäksi esimerkiksi Ranska ja muu Alppien ympäristö tarjoaa hienoja kohteita päivämatkoille. Jotkut lentävät päiväksi pelaamaan golfia, toiset suuriin urheilu- tai muihin tapahtumiin. Päivän matkalla ei kaiken lisäksi tarvitse miettiä yöpymistä lainkaan. Mihin sinä matkustaisit?

 

Kuinka paljon maksaa yksityislentokoneen vuokraaminen päiväksi?

Tilauslennon hinta riippuu lentokonetyypistä sekä reitistä. Saman päivän paluulento yksityislentokoneella on kustannustehokkaampi kuin pidempi matka, koska lentokonetta säilytetään yleensä paikallaan ja se lähtee samana iltana. Hintaan ei siten lisätä lainkaan siirtokuluja, kuten pidempien tilauslentomatkojen tapauksissa tehdään.

  • Helsinki-Nizza 6-paikkaisella Cessna Citation CJ2+ -koneella alkaen 16 000€ (2700€/matkustaja)
  • Helsinki-Nizza 9-paikkaisella Cessna Citation Sovereign -koneella alkaen 27 000€ (3000€/matkustaja)

 

Meiltä saat aina matkallesi selkeän ja kiinteän hinnan - vältyt siis piilokuluilta ja yllätyksiltä. Otathan meihin siis yhteyttä, ja neuvottelemme sinulle tilanteesi mukaan kaikkein edullisimmat tilauslennot!