Private Skies X Elämys Group – Räätälöidyt yritysmatkat vankalla kokemuksella

 

 

Kevät on saapunut, ja ympärivuotisen liikematkustamisen lisäksi kysyntä kevään ja kesän erilaisille yritysten virkistysmatkoille, kuten vuosittaisiin sesonkiurheilu- tai lifestyle-tapahtumiin (miltä kuulostaisi Cannesin elokuvafestivaali tai matka olympialaisiin?) kasvaa entisestään lomakauden käynnistyessä.

Matkalle lähdetään esimerkiksi erilaisten organisaatiomuutosten ja projektien lähtölaukauksena sekä erilaisilla teemoilla. Siten myös matkalle asetettavat kohde- ja puitevaatimukset voivat erota toisistaan.

Virkistysmatkat nostavat tuottavuuden ja sitoutumisen uudelle tasolle

 

Tutkimusten mukaan yritysten virkistysmatkoilla on myönteinen vaikutus yrityksen tehokkuuteen, tuottavuuteen sekä työyhteisön koettuun ilmapiiriin. Virkistysmatkoilla voidaankin luontevalla tavalla tuoda yrityksen työntekijöitä yhteen ja lujittaa yhteisesti jaettua tahtotilaa, ja siten yrityksen vision ja strategian mukaista tavoitteellista toimintaa.

Yrityksissä on myös yllättävän usein tilanteita tai riitinomaisia siirtymiä, joiden edistäminen hyötyisi eri miljööseen matkustamisesta ja intensiivisemmästä ryhmässä toimimisesta. Näihin tilanteisiin lukeutuvat esimerkiksi erilaisten projektien aloittaminen, osaston tai henkilöstön tavoitteiden saavuttaminen tai vaikkapa johtoryhmän kokous.

Private Skies Events – kokonaisvaltainen matkaelämys ryhmälle
 

Yhdistävinä tekijöinä matkalta ja sen järjestämiseltä edellytetään suuremman matkustajamäärän viihtyvyyden ja kokonaisuuden hallinnan varmistamiseksi laatua, tehokasta organisointikykyä ja viestintää sekä helppoutta ja kokemuksen tuomaa ammattitaitoa. Mitä jos teidän ei tarvitsisikaan miettiä yritysmatkanne yksityiskohtia lainkaan? Voisitte vain nauttia huolella hetki hetkeltä tarpeidenne mukaan suunnitellusta ja toteutetusta matkastanne niin lentojen, hotellien, kuljetusten, tapahtumien kuin ruokailujen osalta. Se on mahdollista, ja aivan käsien ulottuvilla.

Private Skies Events on ketterä palvelumallimme, jossa toteutamme yritysmatkanne kaikkia yksityiskohtia myöten tai toiveidenne mukaan tiettyihin yksityiskohtiin keskittyen yhteistyössä Elämys Groupin kanssa. Palvelua voidaan räätälöidä sen mukaan, onko matkustuskohde uusi vai jo ennalta tuttu, ja uusien kohteiden osalta edustajamme tutustuu matkustuskohteeseen aina perusteellisesti selvittäen ja kilpailuttaen muun muassa parhaat majoituskohteet ja toivomanne virkistysaktiviteetit. Oli matkakohde sitten uusi tai tutumpi, palvelultamme voitte ehdoitta odottaa korkeinta palvelulaatua, sujuvuutta sekä kaikkien toivottujen palveluiden saatavuutta.

Paljonko tilauslentäminen virkistysmatkalla maksaa?
 

Virkistysmatkoja suunniteltaessa matkabudjetti on olennainen osa matkakokonaisuutta. Tilauslentopalveluiden ajansäästö, yhdessämatkustuksen etu ja tehokkuus ovat selviä asioita, mutta monet ovat kuitenkin yllättyneitä tilauslentopalveluiden kustannustehokkuudesta myös virkistysmatkojen osalta, ja budjetin päällä istuva saattaa helposti ajatella, että yksityinen kuljetusratkaisu veisi ehdoitta suuremman loven vuosittaisesta virkistysbudjetista. Asia ei kuitenkaan ole niin yksioikoinen, ja olennaista on huomioida tilauslentomatkustuksen kokonaisuus ja hinnan suhteellisuus – esimerkiksi charterlennon hinta on vakio riippumatta matkustajamäärästä. Tämä saattaa kuulostaa itsestäänselvältä, mutta tilauslentopalvelun hinnanmuodostuksen käsittämistä saattaa sekoittaa perinteisen lentomatkustamisen paikkakohtaiseen hinnoitteluun vertailu.

Onkin siis olennaista kiinnittää huomiota kokonaismatkustajamäärään, koska optimaalisesti hyödynnetty matkustajakapasiteetti mahdollistaa hyvin kilpailukykyisen matkustusvaihtoehdon markkinaratkaisuille, kuten olemme aiemmin todenneet. Siispä kun tilauslentomatkustuksen hinta jaetaan henkilömäärällä, hinta ei usein ole kaukana kaupallisten lentoyhtiöiden hinnoista!

Matka- ja tapahtumajärjestämisen ammattilaiset palveluksessasi

 

Me Private Skiesilla olemme pitkän linjan matkailualan ammattilaisia, ja yhdessä Elämys Groupin kanssa mahdollistamme elämyksellisen virkistysmatkanne tasapainoisena yhdistelmänä tapahtuma- ja matkailualan sekä tilauslentopalvelualan rautaista osaamista. Kyseessä on yksinkertaisesti varsin lyömätön palvelukokonaisuus – asiakkaanamme säästätte aikaa, vaivaa sekä matkan kokonaiskustannuksia.

Jätä siis tarjouspyyntö verkkosivuillamme, ja palaamme asiaasi pikaisella aikataululla - toteutetaan yhdessä unelmienne virkistysmatka