Private Skies Groups takaa optimaalisen ja kilpailukykyisimmän kuljetusratkaisun

 

Oletko lähdössä ryhmäsi kanssa matkaan ja mietit, kuinka lennot tulisi ryhmällenne järjestää?

Siirrä huoli meille, Private Skies Groups –palvelu kilpailuttaa nyt ryhmällenne tilauslennon lisäksi reittiliput, jonka jälkeen voitte päättää vaihtoehtojen joukosta ryhmällenne sopivimman ratkaisun. Me täällä Private Skiesillä huolehdimme aina, että matkanne taittuu varmasti optimaalisimmalla koneella, reitillä ja hinnalla.

 

Private Skies Groups – ryhmäkokoon ja kohteeseen optimoidut lentoratkaisut

 

Private Skies Groups –palvelun avulla saatte samalla sekä tilauslennon että reittiliput ryhmällenne, mikäli charterlennon hinta nousee liian korkeaksi tai sopivaa kalustoa ei ole saatavilla.

 

Mikäli tilauslento ei tule kyseeseen, yhdistämme tarvittaessa räätälöityyn kuljetusratkaisuunne sekä reittilennon että yksityiskoneen, jotta pääsette kohteeseen kuin kohteeseen nopeasti, tyylikkäästi ja kustannustehokkaasti toiveidenne mukaisesti.

 

Private Skiesin kanssa asioidessa sinun ei tarvitse huolehtia ryhmäsi kokoa vastaavan charterlennon löytämisestä tai pysähdyksien ja vaihtojen minimoinnista haastavaan kohteeseen matkatessa.

 

Tarvittaessa Private Skies yhdistää kuljetusratkaisuunne myös tilauslennon ja reittiliput hinnan ja mukavuuden optimoimiseksi.

Joustava palvelu moneen tilanteeseen

 

Groups –palvelu on luotu mukautumaan haastavimpiinkin tilanteisiin ja tarpeisiin. Private Skiesin tiimi kilpailuttaa parhaat kuljetusratkaisut niin charterlennoista kuin nyt myös reittilipuistakin vuosien kokemuksella ja asiantuntemuksella laajasta verkosta yhteistyökumppaneita. Saat siis varmasti aina vähintään kaksi vaihtoehtoa sisältävän tarjouksen nopealla aikataululla, ja mikä parasta, ilmaiseksi. Ryhmäsi on yhden tarjouspyynnön päässä laadukkaasta ja asiantuntevasta lentopalvelusta.

 

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Siksi teemmekin aina parhaamme, että asiakkaamme hyötyvät tilauslentojen joustavasta käytöstä ja matkastanne tulee ikimuistoinen yhteinen tilaisuus, joka hoituu helposti alusta loppuun Private Skiesin puolesta ohjattuna.

 

Otathan siis pian yhteyttä ja kilpailutamme puolestanne toiveitanne vastaavat kuljetusratkaisut!