Miksi yksityislentäminen on reittilentämistä varmempi vaihtoehto?

 

Reittilentoja operoivilla yhtiöillä ja niiden käyttämillä lentokentillä on takanaan haastava kesä – turvatarkastuskaaokset ja kasvanut myöhästyneiden lentojen määrä on vaikeuttanut niin yritysten kuin yksityisten matkailijoidenkin elämää Euroopassa. 

Yksityislentäminen on lähes aina reittilentoa varmempi vaihtoehto. Kyse ei ole ainoastaan matkustusmukavuudesta, räätälöintimahdollisuuksista ja helppoudesta – mikä tärkeintä, pääset yksityiskoneella kohteeseen omien aikataulujesi mukaisesti ilman huolta turvatarkastusjonoista ja lentoaikatauluista. 

 

Reittilennot yhä useammin myöhässä - yksityislento takaa aikataulussa pysymisen 

 

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaan lentokentällä myöhästyneiden lentojen määrä kaksinkertaistui kuluneen kesän aikana? Muun muassa sääolot sekä ilmailualalla vallitseva lentäjäpula ja työntekijälakot ovat vaikuttaneet lentojen myöhästymisiin ja matkailijat joutuvatkin entistä useammin muuttamaan aikataulujaan ja odottelemaan lentokentillä seuraavaa lentoa. Kuluvan vuoden elokuussa yli 400 lentoa peruttiin Ryanairin lentäjien lakkoiltua parempien työehtojen puolesta, minkä vuoksi valtava määrä ihmisiä oli tietämättöminä matkan jatkumisesta ja jumissa ympäri Eurooppaa. 

Tiukat aikataulut ja tärkeät tapaamiset eivät kuitenkaan jousta reittiliikenteen ongelmien mukaan ja yhä useampi valitsee yksityislennon välttääkseen ongelmat matkalla. Private Skies on tunnettu etenkin kyvystään viedä asiakkaat aina ajoissa perille tilanteessa kuin tilanteessa – lumimyrskyistä, lyhyistä varoitusajoista ja hankalista reiteistä huolimatta. Käy lukemassa parhaita onnistumistarinoitamme, niin tiedät, mistä puhumme!

 

Turvatarkastuskaaokset sekoittivat lentoliikenteen Frankfurtissa ja Münchenissa

 

Frankfurtin ja Münchenin lentokentät jouduttiin kesällä evakuoimaan, kun matkustajia pääsi yleisten turvatarkastusten ohi työntekijöiden huomaamatta. Lopputulos oli harmillinen kaikille osapuolille – lentoliikenteen mennessä sekaisin kaaos tuli hintavaksi sekä kentälle että lentoyhtiöille, matkustajat myöhästyivät aikatauluistaan ja jonottivat tunteja asiakaspalvelupisteissä. Yksityislentämisen edut reittiliikenteeseen nähden korostuvat eritoten viimeaikaisten turvatarkastuskaaosten valossa – kun yksityislennoilla käytetään bisnesterminaaleja, vastaavilta kaaoksilta vältytään.

 

 

 

Yksityislentämisen ei tarvitse olla reittilentämistä kalliimpaa 

 

Moni mieltää yksityislentämisen kalliiksi ja turvautuu isommallekin ryhmälle lippuja varatessa reittilentoihin ja kalliisiin bisnesluokan lippuihin. Tämä on kuitenkin turhaa ja usein kallista – ajat ovat muuttuneet ja nykyisellään tilauslentojen hinnat voivat helposti alittaa kaupallisella reittilennolla matkaavan ryhmän lippujen kokonaissumman.  

Yksityislennon hinnan muodostumista voi olla vaikea hahmottaa – ryhmän koko ja kalusto vaikuttavat aina lennon hintaan ja olemme räätälöineet asiakkaillemme monenlaisia kuljetusratkaisuja aina tilanteeseen varatun budjetin mukaisesti. Voit tutustua paremmin aiemmin yksityislentämisen hintoihin aiemmassa artikkelissamme, johon listasimme esimerkkihintoja useille reiteille erilaisilla kalustoilla. 

Meiltä saat palvelulle aina kiinteän hinnan ja vältyt piilokuluilta ja muilta yllätyksiltä – jätä siis tarjouspyyntö ja kerro tarpeistasi, kilpailutamme ilmaiseksi tilauslennot toiveidesi mukaan.

 

Muistathan, että lennämme kaikilla mantereilla!